Konu: Steve Hederson - Shane Riddle | İhlaller + Low RP  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.08.2024 13:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steve Hederson - Shane Riddle @everybody hates me @warcher12
Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bugün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, İllegal Kural İhlali, Türkçe Terim, Kısaltma Kullanımı, Reterted RP
İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaş DM arıyorken hoodumuza gelip saçma sapan bir role girdi. Yaptığı rol zaten ortada, tamamen saçmalıktan ibaret. Retarted RP yaptı. Bunu yaparken Türkçe Terim kullanmayı ihmal etmedi. Arkadaşı bir süre kovaladık, gözden kayboldu, brawl çevirecektik. Bir süre sonra hooda geldi ve AK47 ile bize ateş açtı. Burada dikkat edilmesi gereken konu arkadaşın birliği var(Steve) sistemsel var ama forumda ne tanıtımı var ne bir şey, en yüksek rütbeleri R8. Kısacası birlikleri yok. Diğer arkadaşı Shane, birliksiz olmasına rağmen de bu arkadaşa yardım etti. Aslında ikisi de birliksiz ve bu rolü yaptılar. Kanıtlarda her şey ortada, arkadaşların canı sıkkın anlaşılan.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/jc09tpc
https://hizliresim.com/qpla4lh

Ek açıklamalar(varsa): Ek kanıt istenilirse atarım.   :-\ :-\

#1 - 08.08.2024 22:47
@everybody hates me  - @warcher12 Savunma için 24 saatiniz bulunuyor.

#2 - 09.08.2024 20:36
Arkadaşım musait olmadığı için onun adına savunma;

Merhaba, öncelikle iyi günler dilerim amacım rol yaratmaktı sokaklarına gittim ve rol yaparken ters çıkıştılar tersledi arkadaşlar, sonra beni kovalayıp yaklaşık beş dakika araçtan indirmeye çalıştılar, izimi kaybettirip gittiğimde yanlarına tekrar sokaklarına, maskeli duruyordu arkadaşlar, bende mantıksal olarak maskeli birisini gördüğüm için ateş açıyorum. Shane içinse arkadaşım rolden, onu da çağırdım yanıma aldım ve aracı sürdü sadece.

Sivilim fakat arkadaşlara herhangi bir düşmanlığım yok, arkadaşım çağırdı ve ona yardım ettim. "Yat" kelimesinin yasak olduğunu bilmiyordum ve bir daha yapmamam konusunda uyarıldım. Sadece arabayı sürdüm ve arkadaşıma yardım ettim.

#3 - 10.08.2024 14:07
Amacı "rol yaratmak" olan arkadaşın yarattığı rol(?)e bakalım  ::)

"izimi kaybettirip gittiğimde yanlarına tekrar sokaklarına, maskeli duruyordu arkadaşlar, bende mantıksal olarak maskeli birisini gördüğüm için ateş açıyorum."
Benim sokağımda maskeli birisini gördüğün için ateş açıyorsun ve bunu mantıksal olarak yorumluyorsun, gülmekten duramadığım bir savunma. Sonuçlansın.

#4 - 11.08.2024 14:33
Gerekli cezai işlem uygulanacak.