Konu: Marilyn Escobar [09.08.2024]  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 09.08.2024 21:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marilyn Escobar @selimbozzkurt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21:00  09.08.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe Terim

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anlatılabilecek pek birşey yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken Ceza verilsin.

#1 - 09.08.2024 21:11
Herhangi bir türkçe terim yok? Montelemek ingilizce karşılığı olan bir kelime "mount" Ana kelimesi zaten anne valide ve ana olarak farklı türden karşılıkları var. Küfüre gelecek olursak Amına demişim to your pussy olarak bununda basitçe bir çeviri yaparak türkçe karşılığını alabilirsin. Ha eğer Vites topuzundan bahsediyorsan oda gear knob olarak geçiyor, İngilizceyi tam öğren dostum. buda tam anlamı "Drive like a man or I'll put your gear knob in your mother's pussy" [Kesinlikle ooc küfür amaçlı yazmadım]

#2 - 09.08.2024 21:13
Akabinde önceden de rollerimi bilenler bilir, durduk yere kimseye böyle bir küfür etmedim. Malibuya giderken hey hey diyip durdu görmezden geldim, düşmanlarım var diye, hızlandım baktım önüme kırıp düşürmeye çalıştı, neyse dedim, aradan 10 dakika falan geçti, geçmedi relog atmıştım addon bozuldu diye bir baktım Yine Hastanenin orada yine düşürmeye çalıştı ah keşke video kaydına alsaydım.

#3 - 09.08.2024 21:13
Ek olarak Troll bir karaktersin, Araç kiralama alanına bodoslama girip insanları rahatsız ediyorsun, Kendine çeki düzen ver lütfen. Şikayet sonuçlanabilir başka savunmam yok.

#4 - 09.08.2024 22:14
Akabinde önceden de rollerimi bilenler bilir, durduk yere kimseye böyle bir küfür etmedim. Malibuya giderken hey hey diyip durdu görmezden geldim, düşmanlarım var diye, hızlandım baktım önüme kırıp düşürmeye çalıştı, neyse dedim, aradan 10 dakika falan geçti, geçmedi relog atmıştım addon bozuldu diye bir baktım Yine Hastanenin orada yine düşürmeye çalıştı ah keşke video kaydına alsaydım.
aynen kanka orandan burandan sallıyosun karaktersiz herif adam gibi cezamı çekerim desen ne olacak geliyorsun burda boş boş yalan atıyosun
« Son Düzenleme: 10.08.2024 15:53 harbicizencim »

#5 - 10.08.2024 19:23
Terbiyeni takın.

#6 - 11.08.2024 06:23
Sorun görülmedi.