Konu: Damien Daniels , Trever Mi  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2024 09:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damien Daniels , Trever Mi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Noob DM
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler önce agresif rol sergilemeye başladılar, sonrasında kişilerin yanında dururken kişiler bir anda sebepsiz yere saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
https://hizliresim.com/jliyb1j
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.08.2024 15:34
Merhaba, @zioslaa ve @Blestfall şikayete savunma yapmak için 24 saatiniz bulunuyor.

#2 - 08.08.2024 15:54
https://streamable.com/lhqa52

Video kaydı savunma için yeterli, yönetim kandırmadan dolayı asıl sen cezanı alabilirsin. Savunmamız bu kadar, düzgün bir yanıt gelmedikçe daha fazla ileti atmayacağız. Her şey açık, bize ilk sen saldırıyorsun ve yaralıya düşürülüyorsun.

#3 - 08.08.2024 15:56
Kişinin emotesuz saldırmadan ceza yemesini istiyorum böyle rol bilmeyen kişileri rolümüzü bozmaktan ceza almasını istiyorum saygılarımla..

#4 - 08.08.2024 17:31
Ben rolde'de size belirttim, dur diye. Ekipman kullanıyoruz, farkettyisen düz aynı yere geliyor arkadan mouse çıktı, 10 dakika beni kovalamanıza gerek yoktu. Şimdi ben vurduğum için vurmanızda sorun yok, şunu söylemeye çalışıyorum. Ben rol yapmaya geliyorum, agresif rol yapıyorsunuz gel kuçu kuçu. Gibisinden, teknik sorunlar olabilir. Dur bir rol yap,  yaptığınız hoş bir durum değil. Neyse, kişiler saldırmakta haklı rol yapıyoruz sonuç olarak ama yaptıkları rol gerçekten moral bozucuydu bu yüzden şikayeti açtım. @izanagi ,  Şikayetin sonucu belli. O bana vurdu, ben de ona vurdum. Kilitlenebilir, anlatmak istediğimi asla anlamazlar.
« Son Düzenleme: 08.08.2024 17:34 Charlie »

#5 - 09.08.2024 05:43
Savunma yeterli. Bir daha yönetimi kandırmaya teşebbüs etmeniz durumunda ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalacaksınız.