Konu: Ronald Sullivan | @slox  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.07.2024 20:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronald Sullivan | @slox

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @turkishgoldenhero

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bugün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sivil karakterler birlik olup hiçbir birliğe karşı agresif tutum-savaş ve benzeri şeyleri sürdüremezler.
Ortak Nezaket
Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaş TACİZ rollerine girişiyordu, karakterimde buna duyarlı davranıp kişilerle atıştı. Rol başlangıcında PM'den "azad s*** g*t" mesajı aldım. Rol ortasında tartışma ve yumruk atma rolü gerçekleştirdik. Olay orada sonlanıyordu, herkes dağıldı. Birkaç dakika sonra arkadaş latin karakter yönettiğimden dolayı direkt Corona'ya gelip maske ile beraber bana ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/in1quz3 pm
 https://hizliresim.com/9xdweqk yumruk
 https://hizliresim.com/q6zou46 ateş açması

Ek açıklamalar(varsa): Herhangi bir birlikte değil.

#1 - 31.07.2024 20:34
Selamlar, arkadaşa PM üzerinden gönderdiğim mesaj kendisine değil. Skinini benzettiğim OOC bir arkadaşım sandığım için yanlışlıkla yazmışım, ikincisi böyle bir rolde böyle bir tavır sergileyemezsin dostum,

Ayrıca arkadaşın bana GÜVENLİ bölgede yumruk attığının kanıtıı var

Buyrun;

İkinci husus, metagaming demişsin karakterin latin bu tipinden ve aksanından anlaşılabilen bir şey dostum.

El Corona latinlerin ve hispaniklerin takıldığı bir yer yer olmuştur her zaman, konum olarak aklıma orası geliyor? Bunun neresi metagaming...

Üçüncüsü ve sonuncusu, ortak nezaket diyorsun. Seni bir arkadaşıma benzettiğim için pmden öyle yazdım. Skinin benziyordu, arkadaşımla aramızda samimiyet vardı, ve yanlış bir pm gönderdim.

#2 - 31.07.2024 20:41
OOC olarak düşünülmüş bir savunma. IC bir mantığı yok. Güvenli bölge olduğunu düşünmüyorum, orada ben başladığımdan beri çok illegal roller döndü. Eğer güvenli bölgeyse(bilmiyorum), ona göre rol yapardım zaten. Abartılacak bir şey de yapmadım. Savunmana gelecek olursak, arkadaş hatasını bildiği için ateş açmasına bir şey dememiş. Yani legal karakterle ateş açmasına savunma yapmamış.

metagaming savunmasında ise karakterimin tipinden aksanından latin olduğumu çıkarmış, Coronanın latinlerin yeri olduğunu bildiği için oraya gelmiş. Arkadaş 10 dakika geçmeden Corona'ya geliyor, bunun neresi gerçekliğe uygun? Kocaman şehir. Üç ya da dört tane büyük birlik var latinler adına. 7 dakikada benim takıldığım yeri MG yapmadan bulup gelip ateş açıyor, hiçbir mantığı yok. Realistik bakmalı.

Üçüncü olarak, sen bir oyuncusun karşındaki de bir oyuncu. Kim olduğundan emin olmadığın birisine hakaret edemezsin. O zaman ben de random birilerine hakaret edip şuna benzettim ona benzettim diyeyim. Olmaz.

#3 - 31.07.2024 20:55
OOC olarak düşünülmüş bir savunma. IC bir mantığı yok. Güvenli bölge olduğunu düşünmüyorum, orada ben başladığımdan beri çok illegal roller döndü. Eğer güvenli bölgeyse(bilmiyorum), ona göre rol yapardım zaten. Abartılacak bir şey de yapmadım. Savunmana gelecek olursak, arkadaş hatasını bildiği için ateş açmasına bir şey dememiş. Yani legal karakterle ateş açmasına savunma yapmamış.

metagaming savunmasında ise karakterimin tipinden aksanından latin olduğumu çıkarmış, Coronanın latinlerin yeri olduğunu bildiği için oraya gelmiş. Arkadaş 10 dakika geçmeden Corona'ya geliyor, bunun neresi gerçekliğe uygun? Kocaman şehir. Üç ya da dört tane büyük birlik var latinler adına. 7 dakikada benim takıldığım yeri MG yapmadan bulup gelip ateş açıyor, hiçbir mantığı yok. Realistik bakmalı.

Üçüncü olarak, sen bir oyuncusun karşındaki de bir oyuncu. Kim olduğundan emin olmadığın birisine hakaret edemezsin. O zaman ben de random birilerine hakaret edip şuna benzettim ona benzettim diyeyim. Olmaz.

Dostum güvenli bölge olduğunu düşünmüyorum diye bir olay yok :DD

Ayrıca ona benzettim buna benzettim muhabbeti çevirmişsin, bence ben gayet doğruyu konuşuyorum. Sen IC'deki bir olayı OOC'de büyütmekten başka bir şey yapmıyorsun....

Ayrıca sen de bir oyuncusun, canın sıkılınca olay mı arıyorsun? Benim söyleyeceğim lafı bana söyleme dostum, gelmişsin güvenli bölgede brawl atmaya çalışıyorsun...

#4 - 31.07.2024 21:26
Arkadaşın acısı farklı galiba, daha fazla ileti atmayacağım. Alınacak cezalar neyse alınır. Sonuçlansın.

#5 - 31.07.2024 22:12
Arkadaşın acısı farklı galiba, daha fazla ileti atmayacağım. Alınacak cezalar neyse alınır. Sonuçlansın.
Kimin acısı olduğu belli kardeşim, tilt olmuşsun.

Şikayet sonuçlanabilir.

#6 - 01.08.2024 12:09
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162644.0

Başka şikayette sonuçlandırıldı.