Konu: 30.07.2024 - Emrick Wizard - Aktif rolde bağlantı koparma  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 30.07.2024 04:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Emrick Wizard @Berlin034

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olaydaki polis arkadaşlar.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.07.2024 - 01:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
VCPD rolünde bağlantı koparmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emrick için gece 01:30 saatlerinde Tavon Reid tarafından bir ihbar geliyor silahlı olduğuna dair, Sunshine'a gidip Emrick'i soruşturuyoruz ve bize Emrick'in Market bölgesine kaçtığı söyleniyor, çevreyi bir süre taradıktan sonra Tavon Emrick'i görüyor ve benimle İC bir şekilde tanıştığı için Tavon beni telefondan aramayı tercih ederek Emrick'in yerini söylemeye başlıyor, biz kendisiyle temasa geçince durdurup arama işlemi gerçekleştireceğimizi söylemeden direkt olarak bağlantısı kopuyor, ne hikmetse tamda kendisini arayacağımız zaman oluyor bu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kendisi 5 dakikadan fazla beklendi, gece saatlerine doğru arkadaş oyundaydı.

#1 - 31.07.2024 02:38
Canım kardeşim, o gün internetim sıkıntılıydı ihbar atan kişi ise trolldü yani beni trollüyordu zaten ping bana oyun oynatmıyordu en sonunda internetim kesildi bu zamanda, benim elimde olan birşey değil. Daha sana ne gibi bir savunma yapabilirim?

#2 - 31.07.2024 02:43
Ve zaten bana ait bir silahım yok, eğer senin ihbarı veren arkadaşında silahım olduğuna dair bir ss vs varsa atabilir, çünkü silahım yok. Yetersiz kanıt ve bomboş bir şikayet açmışsın kankacım, zaten tab'a biraz bassaydın benim pingimin çok olduğunu görebilirdin. İnternetim bu aralar sıkıntılı ve bağlantı kopması benim elimde değil. Zaten silahımın olmadığını kanıtlayabilirim sana. Veya admin arkadaşlar baksın silahım var mı yok mu diye... Benim savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 31.07.2024 02:45 Berlin034 »

#3 - 31.07.2024 06:07
Ve zaten bana ait bir silahım yok, eğer senin ihbarı veren arkadaşında silahım olduğuna dair bir ss vs varsa atabilir, çünkü silahım yok. Yetersiz kanıt ve bomboş bir şikayet açmışsın kankacım, zaten tab'a biraz bassaydın benim pingimin çok olduğunu görebilirdin. İnternetim bu aralar sıkıntılı ve bağlantı kopması benim elimde değil. Zaten silahımın olmadığını kanıtlayabilirim sana. Veya admin arkadaşlar baksın silahım var mı yok mu diye... Benim savunmam bu kadar.

Sakin ol dostum ne bu kin'in nefretin haklı olduğunu düşünüyorsan zaten savunmanı yap geç öyle sert çıkışmana gerek yok. Ben olayın bendeki kısmını anlatıyorum sana ihbar bize uzun süre önce geliyor biz seni görüncede bir anda bağlantın kesiliyor, bu olay tesadüf mü sence? Benim her saniye senin pingine bakarak mı oynamam gerekiyor bu oyunu?

Tavon Reid adlı arkadaş hem moderatör hem de polis departmanı üyesi tam olarak nasıl troll oluyor onuda anlamış değilim, eğer arkadaşın silahla alakalı loglarına falan bakılabiliyorsa bakılabilir dediğim gibi arkadaşın silahı var mı yok mu bilgim yok, belki silahı arkadaşına vermiş olabilirsin, satmış olabilirsin bir şey yapmış olabilirsin.

Durumla alakalı senin kanıtların varsa buraya kanıtlarını ekleyebilirsin dostum boş şikayet falan yok ortada.
« Son Düzenleme: 31.07.2024 06:08 Mike_Clentin »

#4 - 31.07.2024 15:18
İyi günler,

Kanıtlar incelendi. Oyundan düşmüş olmanız bizi ilgilendirmiyor, internet konusunda hata yaşıyor olabilirsiniz fakat en kısa süre içerisinde karşıdaki kişiye ulaşmalısınız. Bunu nasıl yapabilirsiniz? Forum üzerinden kişiye özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz, kişi size geri dönüş yaptığında kalan rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Görüyorum ki siz de geriye dönüş yapmamışsınız, ihbar isterse doğru isterse yanlış olsun. Buradaki olay ihbar değil, sizin oyundan kopmanız.

Üzgünüz, internet sağlayıcınız ile aranızdaki irtibatı bilmiyoruz ve gördüğümüz kanıtlara göre hareket ediyoruz, bir kanıt da sunulmamış. Ceza verilecek.