Konu: [24/07/2024 - Hector Dwayne] Yaralı Kural İhlali ve Trolling  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2024 00:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hector_Dwayne @zohin10

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Las Venturas Crime Web üyelerinin bir kısmı, yorum kısmında olay anında olan karakterler şahitliğini onaylayacak.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:21 - 23:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın;

Hector Dwayne isimli karakter 24 Temmuz 16:21 zaman diliminde yaralı konumuna düşürülmesine rağmen, yaralı süresini doldurmadan ((8 saat)) akşam saat 23:10'da tekrardan hood bölgemize gelerek silahlı saldırı rolü gerçekleştirdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin;

((VIDEO)) 24/07/2024 - 16:21 zaman diliminde düşürüldüğüne dair kanıt;
Spoiler: GösterGizle

((VIDEO)) 24/07/2024 - 18:20 zaman diliminde Yaralı Kural İhlali yaptığına dair bir kanıt;

24/07/2024 - 23:10 zaman diliminde Yaralı Kural İhlali yaptığına dair kanıt;

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet oluşturmaktan hoşlanmıyorum, ancak karşı tarafın ihlalleri sonu bulmadığı için bu yola başvurmak zorunda kaldık.

EK OLARAK,

16:21 saatinde yaralı konumuna getirilmiş olmasına rağmen, hemen 18:19'da tekrardan Yaralı Kural İhlalini tekrarlayıp, akşam saatlerinde tekrar tekrarlıyor. Eğer yönetim buna Trolling olarak bakarsa(çünkü defalarca bunu tekrarlıyor, iyi bir niyet yok) ihlallerin arasına Trolling ihlali de eklenebilir.

« Son Düzenleme: 25.07.2024 00:50 Ağaçkakan »

#1 - 25.07.2024 00:52
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu tür kişiler yüzünden rol zevkimiz kalmıyor. Çatışmaya, DM'e merakımız yok. O sırada bölgemize gelen bir kaç birliğimizden olmayan oyuncu da (o alanda ufak bir galerimiz var.) bu trollingten etkilendiler.

#2 - 25.07.2024 00:53
Şahitliğimi onaylıyorum.  :sampanya:

#3 - 25.07.2024 00:55
Kankam emoten yok bir şeyin yok, oyuna girdiğin gibi millete ateş etmişsin.  ;)

#4 - 25.07.2024 00:55
Trolling nerede? Önüne gelen ihlali yapıştırmışsın bi'tık.

#5 - 25.07.2024 00:56
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 25.07.2024 01:09
Kurallar bölümüne bir tur daha göz atarsan bu tür yanlış savunmalardan kaçınmış olursun. Karşı taraf ateşli saldırıyı başlattığı vakit, saldırıya maruz kalan karakterin emote vermesine gerek yoktur. Ayrıca sen saldırıyı başlatmış olmana rağmen herhangi bir saldırı emotesi göremiyoruz.
« Son Düzenleme: 25.07.2024 20:48 Ağaçkakan »

#7 - 28.07.2024 05:29
Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.