Konu: Felipe Silveira @Damenyus | s0beit, god şikayeti  (Okunma sayısı 224 defa)

#0 - 22.07.2024 12:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felipe Silveira @Damenyus
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.07.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, bu sabah saatlerinde Felipe karakteri ile çatışma yaşadık. Çatışmada esnasında, işlemeyen hitler beni şüphelendirmişti. Savaş ortasında lagı olmamasına rağmen böyle hit yememesi normal bir durum değil. Arkadaşın kanıtlarını incelediğimde ise alt-tab attığı sıra masaüstündeki sobeit dosyası gözüküyor. Sunucuya daha yeni anti cheat sistemi getirildi. Manifesto ise bu konuda çok sert bir açıklama yaptı. Tüm bunlara rağmen arkadaş GTA dosyasının yanında SOBEİT dosyası bulunduruyor. Onca uyarılara rağmen hile bulundurmak(basit bir hile de değil sobeit) akıl alır bir durum değil. Bunla paralel olarak benim videomdaki hit yememesi her şeyi özetler bir nitelikte.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
https://streamable.com/r4y3vx -> @Damenyus 'un kendi masaüstünü gösterdiği video(GTA klasörünün altında Sobeit dosyası mevcut)
https://streamable.com/s8q1hh -> Benle yaşadığı çatışma esnasındaki yemediği hitler. Dikkat ederseniz yemediği hitler tek yiyeceği zamanda gerçekleşiyor. Başta canı fullken böyle bir durum yok, son canında hit yememeye başlıyor, üst üste.

Ek açıklamalar(varsa): Timur Kapranov da yakın zamanda hile şikayeti yedi, sanırım birlikçe bu yönteme başvuruyorlar, Sunucu yöneticisinin temiz gta ve hile konusunda yaptığı sert uyarıları dikkate almayıp aynı hafta içerisinde hem R20 hem R19 olarak hile şikayeti yemeleri, masaüstlerinde sobeit dosyaları bulundurmaları + benim attığım video kısa bir özet. Gereği neyse eminim ki yapılacaktır.

Edit: Timur Kasparov - > Timur Kapranov.
« Son Düzenleme: 22.07.2024 14:00 Swinter »

#1 - 22.07.2024 15:48
Hitmarkerında beni vurduğun tüm anlarda canım azalıyor, sen vuramıyorsun dostum. Sobeit bulunuyor bilgisayarımda ama sunucuda kullanmıyorum, bazen arkadaşlarla başka DM sunucularına girdiğimiz oluyo. Makarasına açıyorum. Speed auto clickeri bile göstermişsin, sampta ne işe yarayabilir speedautoclicker? Dediğim gibi, sobeit falan kullanmıyorum. Videoda da hit tutturamıyorsun. Kendi açımdan da var görüntüler, bir sorun teşkil etmiyor. Kaç yıldır samp oynuyorum, ama roleplay sunucularında hile kullanmıyorum dostum. Dediğim gibi, bazen arkadaşlarımla duel atarken makarasına açıyorum. Sunucuda açtığıma dair kanıtın varsa yollayabilirsin, yoksa sonuçlanabilir.

#2 - 22.07.2024 16:02
Bu da benim gözümden olan video. Herhangi bir şekilde tutturduğun her mermiden hasar alıyorum zaten. https://streamable.com/qjx06e
Arkadaş şikayetle alakasız olarak bize sallayıp duruyor. Timur Kapranov'a açtığınız hile şikayeti de asılsız çıktı. Tekrar tekrar buradan sallamana gerek yok, bu şikayet üzerinden de forum kural ihlali olarak ceza almanı istiyorum.
« Son Düzenleme: 22.07.2024 16:04 Damenyus »

#3 - 22.07.2024 20:25
Hileci bir user olduğunu itiraf etmişsin. Bu sunucuda kullanmadım diyorsun, bunu kimse bilemez. Ayrıca videoyu 0.5te izlersen ilk attığım hitler zaten işliyor. Canın 50 civarıyken attığım hitlere bak. Hitmarker tutuyor ancak canın azalmıyor. Son hitim işliyor onda da düşüyorsun. Ayrıca tek ben hit atmıyorum canın 50yken Alıja da sana hit atiyor ama işlemiyor. Çok sonradan son hitim işliyor.

#4 - 23.07.2024 14:26
Dostum hileyi freeroam sunucularında ara sıra arkadaşları sinir etmek için kullanıyorum dedim. Dosyalarımda herhangi bir sobeit bulunmamaktadır. Karakterimin veya hesabımın şuana kadarki her hareketi incelenebilir, en ufak bir hile buluntusuna rastlandıysa gereği yapılır. Masaüstümdeki dosyalarım sende dahil olmak üzere kimseyi alakadar etmez. Vurduğun zaman canım azalıyor, kendi açımdan olan videoyu tam ekran haliyle paylaştım. Daha fazla iletiye gerek yok, şikayet yanıtlanabilir.

#5 - 30.07.2024 08:14
Sobeiti Vice Roleplay dahilinde kullandığının & kullanmaya yeltendiğinin herhangi bir kanıtı bulunmuyor. God için sorun görülmedi.