Konu: Philip_Gilroy - Cardm / TT  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2024 20:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Philip_Gilroy - @et yiyen çiçek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Enzo_Colombo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.07.2024 - 02:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car dm - türkçe terim

Alıntı
Car dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumla gidiyordum ve hızlı yokuştan indiğim için düştüm kalkıp kaldırıma geçiyordumki arkadaş kasıtlı olarak beni ezmeyi tercih etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/0x0s7m

Ek açıklamalar(varsa): gerekenin yapılmasını arz ederim orada arkadaş 'Ne yapıyon' gibi bir cümle kullanmış türkçe terim diye biliyorum ben eğer türkçe terim ise ondanda ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 18.07.2024 21:20
savunma gelecek şuan evde değilim

#2 - 19.07.2024 00:57
videoda görüleceği üzere benim geldiğimi görünce aracın üstüne doğru koşmaya başlıyorsun haliyle hızlı olduğum için sana vurmak durumunda kalıyorum. ayrıca metrelerce ileriye doğru uçmana rağmen kalkıp koşmaya devam ediyorsun ve bu relastik değil, yöneticinin bu durumu göz ardı etmemesini rica ediyorum, tarafımca gerekmediği sürece başka ileti gelmeyecektir.

#3 - 20.07.2024 03:34
videoda görüleceği üzere benim geldiğimi görünce aracın üstüne doğru koşmaya başlıyorsun haliyle hızlı olduğum için sana vurmak durumunda kalıyorum. ayrıca metrelerce ileriye doğru uçmana rağmen kalkıp koşmaya devam ediyorsun ve bu relastik değil, yöneticinin bu durumu göz ardı etmemesini rica ediyorum, tarafımca gerekmediği sürece başka ileti gelmeyecektir.
Üstüne neden koşmak isteyeyim? bu kadar saçma bir savunma olamaz tam kendimi karşıya attım diyorum geliyorsun ve çarpıyorsun. (video silinmiş geri yükleyeceğim yarın)

#4 - 21.07.2024 17:10
Kanıtları güncelleyin. @Swenzi

#5 - 21.07.2024 18:10
Güncel kanıt: https://streamable.com/9ay0dt
Ayrıca şunu eklemek istiyorum şahıs bana çarpmadan aramızda mesafe fazlasıyla var sağ veya sola kırıp beni ezmeyebilirdi fakat direkt üstüme sürmeyi tercih etti ve kendi savunması olarak hızlı geldiğini belirtti. Gerekenin yapılmasını arz ederim iyi oyunlar dilerim herkese.

#6 - 21.07.2024 19:05
savunmam aynı şekilde geçerlidir videoda görüldüğü gibi yokuş aşağıya hızlı bir şekilde sağ şeritten geliyorum ve önüme bir anda motor spawnlanıyor  (kendi videodan gözüktüğü şekilde)
bknz : burda motor yok
Spoiler: GösterGizle

1 saniye sonrasında motor spawn oluyor

motora çarpınca haliyle araç sarsılıyor sonra sen kendini aracın önüne atıyorsun bu ssde görüleceği gibi

mecburen sana çarpıyorum o durumda yapabileceğim pek fazla bir şey yok, savunmam budur.

gerekmedikçe tarafımca daha fazla ileti gelmecektir.

#7 - 23.07.2024 02:55
İyi günler,

Şikayet incelendiğinde oyundaki senkronizasyon sorunu sebebiyle bu olay meydana geldiği belli oluyor. Bu tarz basit şeyler için -bir kere çarpmış olabilir, dönerken hızlı çarpmış olabilir- şikayet oluşturmak yerine PM yoluyla kişiye ulaşın, durumdan bahsedin ve geri dönüşü bekleyin. Oyun eski olduğundan dolayı bu tarz durumlar her gün başımıza gelebilir.