Konu: Babatyev Tarasovich- CK&RK kural ihlali  (Okunma sayısı 324 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2024 01:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Babatyev_Tarasovich @USTA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: bandits birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlar içerisinde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CK kural ihlali
RK kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Babatyev Tarasovich DM için geçtiği G-4 Brims birliğinde tarafımızca kendi onayı ile CK ediliyor, ama arkadaş hırsından cksını kendi onaylamasına rağmen aynı karakter ile dm atmaya devam ediyor. EK-1 içerisinde CK olduğunun kanıtı, EK-2 içerisinde ise dm atmaya devam ettiğinin kanıtı bulunuyor. Ek olarak  şikayete RK kural ihlalinide ekliyorum, arkadaş ck vermediğini iddia ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
EK-1
Spoiler: GösterGizle

EK-2
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temeli, gerekli cezayı almalı. Esen kalın.

« Son Düzenleme: 19.07.2024 01:44 hoon1gan242 »

#1 - 19.07.2024 01:37
Karakter ck yazdım evet ama keşke alttaki olamaz yazısınıda ss alaydınız bari tam olsun kendi hoodumuzda neden karakter ck'sı vereyim o kadar oyun saatin var sanırım öğrenememişsin öğrenmeni tavsiye ederim  ikinci fotoğraftaki ss birinci fotoğraftaki çatışmadan kalma yalanıda düzgün at bari
Dostum bu işler çocuk oyuncağı değil, önce karakter ck diyorsun, iki dakika sonra fikir değiştiriyorsun, böyle bir dünya mı var? Tamam hadi diyelimki CK vermedin okey. RK ihlali için ne diyeceksin?

#2 - 19.07.2024 01:43
Çk vermedim kendi hoodumda ck verecek kadar düşecekde değiliz savunmamı yaptım sonuçlanabilir yetkililer doğru kararı verecektir iyi forumlar.
Yav güzel kardeşim, RK ihlalin için bir savunma yaptın mı sen?

#3 - 19.07.2024 01:44
Karakter ck yazdım evet ama keşke alttaki olamaz yazısınıda ss alaydınız bari tam olsun kendi hoodumuzda neden karakter ck'sı vereyim o kadar oyun saatin var sanırım öğrenememişsin öğrenmeni tavsiye ederim  ikinci fotoğrafta dm dönmedi ateş açılmadı zaten sıktığımıza dair kanıt varsa atarsın rk kural ihlali de yok aracı süren ben değilim zaten İYİ geceler.

iyi forumlar

#4 - 19.07.2024 01:55
Karakter ck yazdım evet ama keşke alttaki olamaz yazısınıda ss alaydınız bari tam olsun kendi hoodumuzda neden karakter ck'sı vereyim o kadar oyun saatin var sanırım öğrenememişsin öğrenmeni tavsiye ederim  ikinci fotoğrafta dm dönmedi ateş açılmadı zaten sıktığımıza dair kanıt varsa atarsın rk kural ihlali de yok aracı süren ben değilim zaten İYİ geceler.

iyi forumlar

İkinci geldiğimizde herhangi bir sıkma işlemi dönmedi güzel fotoşop loglara bakılabilir. Yalan yuva yapmış resmen içinizde oyun için böyle olaylara girmeyin bari.
Kanka hoodda ak ile ne işin var o zaman onunda bir açıklamasını yapsana lütfen

#5 - 19.07.2024 02:19

iyi forumlar

İkinci geldiğimizde herhangi bir sıkma işlemi dönmedi güzel fotoşop loglara bakılabilir. Yalan yuva yapmış resmen içinizde oyun için böyle olaylara girmeyin bari.
Kanka hoodda ak ile ne işin var o zaman onunda bir açıklamasını yapsana lütfen

Motorumu çalıp kendi hoodunuza götürdünüz mecburen silahla arabaya bindim yetkili arkadaşlar motora bakarsa bandits bölgesinde oldığu görülür zaten sıkma gibi niyet olsa o ssi almadan sen dm gerçekleşmiş olurdu gene haksızlığın kanıtlandı zorlama haksızsın baş edemezsin zorlama şikayet sonuçlanabilir.

valla yerde olan ben değilim bro, baş edemezsinize iyi güldüm, allah seni affetsin, neyse sonuçlanabilir.

#6 - 19.07.2024 12:07
allah ailene sabır versin kanka

#7 - 21.07.2024 04:14
Aynı ihlal ck olduğu halde sıkmaya devam ediyor zaten @Boreki tarafından ckya atılmıştı NC atıp direkt savaşa katılmak/CK olduğu halde aynı karakterle sıkmaya devam etmek.

#8 - 21.07.2024 20:28
 Savunmalar yapılmış, sonuçlanabilir.

#9 - 23.07.2024 03:22
İyi günler,

CK olup olmadığınızı emote üstünden belirtiyorsunuz, karakter öldü diyerek geçiştirmişsiniz. Şikayet sahibi bu konuyu kabullenmiş, CK etmediğini varsayarsak RK ihlalini açıkla diyerek sizden savunma talep etmiş. Fotoşop falan demişsiniz, gerek yok böyle şeylere. Birbirimiz kandırmayalım. Yaralı Kural İhlali kapsamında ceza alacaksınız.