Konu: Ruffiano_Filettino Dm  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 19:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruffiano_Filettino @Mothership

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, POWERGAME

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş beni takiplemeye başladı uzun bir süre birbirimizi kovaladık sonra mahallemize çektim sıktığı için emote verip karşılık verdim. Biz çatışırken pd sokağı bastı ben yere düştüm arkadaş kaçtı pd silahıma el koydu mağdurum silahım gitti iadesini istiyorum gerçekten sıkıldım. Kaç gündür sokağa dm atıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Aynı şekilde bizim çocuğada dm atıyor ssleri bırakıyorum tek başına nasıl hood basıyor onuda anlamadım tek başına hood basıyor powergame

Tek başına baskınlara devam bizim çocuğu afk iken vuruyor.

Ek açıklamalar(varsa): Silahımın iadesini ve gerekli ağır cezalara çarptırılmasını istiyorum rol baltalamaktan başka birşey değil.

#1 - 21.07.2024 19:44
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.07.2024 20:25
Merhabalar dostum, yine ben.. Birlik yöneticisi olarak Mothership'in adına savunmayı ben göndereceğim.

DM ihlali olduğundan bahsetmişsin bir hayli komik. Mothershipe ateş açıp düşüremeyip sonra düşüp şikayet etmek için yanlış yeri seçmişsin. İlk olarak birlik üyeme siz ateş açıyorsunuz, sonrasında düşüremiyorsunuz, ardından sizi takip ediyor, sense hooduna kaçıyorsun, seni gelip orada vurup kaçıyor, o sırada sizi pd takip ediyor ve silahın gidiyor. EK-1 içerisinde ilk olarak sizin ateş ettiğinizin görseli ve saatini ekledim. EK-2 içerisinde senin düşürüldüğün saati ekleyeceğim. Hem siz ilk ateşi açıyorsunuz hemde ilk siz düşüyorsunuz, bence bunu bir düşünün, Esenlikler.
EK-1

EK-2

#3 - 23.07.2024 03:25
İyi günler,

Savunma yeterli görüldü, her şey açık ve net olarak belirtilmiş.