çok fazla şey yazmışsında boş yazmışsın dostum. ssler tam değil. neyse ben yine de savunmamı yapayım, mixing falan yazmışın ona cevap bile vermiyom. onu geçtim mekanı aktif bir şekilde yöneten tek kişi benim ve istediğim gibi de limiti değiştirebilirim. "kardeş" demişim ortak nezakete girdiğini sanmıyorum, aynı şekil diğer söylediğim şeyinde ortak nezaket kapsamında değerlendiğini düşünmüyorum. sen bana orada tavır koyuyorsun bende sana karşılık veriyorum uza diyorum, sen bunu fazla abartmışsın sanki neyse bir daha konuşmayız.
Ekran Görüntüleri tam şekildedir, mixing ek bir "yorum" olarak yazıldı konuya dönelim. Limiti elbette istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz biz oyuncular olarak bunu sorgulayamayız zaten ki IC olarak sorgulamadıkta,
"orada tavır koyuyorsun" Savunma metninizde belirttiğiniz bu cümle zaten IC olayı OOC yansıttığınızın bir itirafi niteliğindedir ayrıca "kardeş" kelimesine karşı kural ihlali açtığınızı söylemiyoruz kimseye PM üzerinden
"uza" gibi kelimeleri kuramayacağınızı belirtmek istiyorum.
Kendisi istemediği ismini vermeyeceğim sürece danıştığım bir
yetkilinin yorumu da şu şekildedir "uza vs. gibi tavırları yasak pmden bu şekilde iletişim kurulamaz"
Ayrıca şunu belirtmekte fayda var ki savunma metninizde göründüğü üzere de
yanlış anlamışsınız şahsımca size herhangi bir koyulan
tavır mevcut değildir.IC: Karakterim limitlerin bir anda değiştiği için parayı kaybedeceğini düşündü ve mekanı terk etti.
OOC: Dün gece oynadığımız oyunda yaşanan minik sohbetler sayesinde minikte olsa samimiyetimizin olduğunu düşünüp limitler niye değişti diye sormuştum o kadar yani beklediğim cevaplar: Dün yaşanılan kısır döngüden dolayı, değiştirmemiz gerekiyor v.b gibi cevaplardı.
"sen bunu fazla abartmışsın sanki neyse bir daha konuşmayız." OOC olarak tanımadığınız bir insana karşı
"uza" gibi kelimeleri kime kurarsanız kurun bundan iriti olacaktır ayrıca OOC olarak zaten konuşmuyoruz, sizi tanımıyorum.
Şikayetim geçerlidir, savunma ek yorum eklemediği sürece yorum eklenmeyecektir, sonuçlanabilir.