Konu: Travis Reeds  (Okunma sayısı 65 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.07.2024 15:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Travis_Reeds @Vigo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cesar Gutierrez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.07.2024 - 13.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Esir olduğu ve canıyla tehdit edildiği rolde esir değilmiş gibi konuşuyor. Ekteki görseldeki ihlâlleri açıklayacağım.

1-) Gym kavgalarını sokağa dahil etme, burada gezme. Net miyiz diyorum? Verdiği cevap: Değiliz.
2-) Arkadaşıma yedi altmış beşliği getir diyorum. Verdiği cevap: gülümseme emote'u.
3-) Tabancayı alıp alnına dayıyorum. Yine bu sokağı kullanmaması gerektiğine dair uyarı veriyorum. Verdiği cevap: Dur bir düşüneyim. (kendince trollüyor.)
4-) Yaralı rolündeyken arkadaşım için ''o aptal şişman arkadaşın'' diye bahsediyor.
5-) Kafasına namlu dayamama rağmen karakterimle alay ediyor. Verdiği cevap Bkz: "Baksana, seni anlıyorum. Garaj'a ilk girdiğimde ben de öyleydim, herkese kendimi kanıtlamaya çalışıyordum.""

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.07.2024 16:19
İyi günler,

Kanıtlar incelendi. Atılan kanıt yeterli görüldüğü için savunmaya ihtiyaç duymuyoruz. Travis_Reeds karakteri filmlerden fazla etkileniyor olmalı fakat biz buna izin vermiyoruz. Sunucu içerisinde kaçırıldıysanız, kişiler sizden üstünse, yaralıysanız karşı taraf Fear RP yapmak zorundasınız.

İzlediğiniz filmlerde "ama bu yapıyor, bir şey olmuyor" tavırlarına girmeyin, hatalı hareket etmiş olursunuz. O yüzden rol yaparken gerçekçi yaklaşın. Korkusuz olmak demek bu değildir, böyle bir korkusuz rol de yapamazsınız. Travis_Reeds karakteri cezalandırılacak.