Konu: Renji_Seishiro Stanley_Greenwood  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 19:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Renji_Seishiro @BeatRose Stanley_Greenwood @Belizard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dm, Metagame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yanlarından geçerken fren yapıp bakınıyorum araçtan inip emote atıp sıkmaya başlıyorlar. Devamında arkadaş birdaha bana sıkıyor neden sıkıyor Groove ile savaşta olduklarını söylüyorlar fm'e bildirildi mi? Ayrıca ben yeni nc atmışım nerden tanıyon forumdan bakıp sıkmayın dostum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Burdada arkadaş emote vs yok sıkıyor pmdede kabul ediyor zaten sıktığını nasıl buldu orasıda ayrı konuda karıştırmayalım şimdi gerek yok. Bana ateş açıyor, aracım patlıyor mekanın içine kaçıyorum bir tane bende silahımı çekiyorum ve içeri giriş sağlamıyor kaçmış.

Ek açıklamalar(varsa): Sürekli dm amaçlı oynuyorlar, arkadaşların dertli belli ki dm ama VTDM'i öneriyorum size. Caydırıcı ağır cezalar almalarını talep ediyorum.

#1 - 21.07.2024 19:22
Birlik üyelerim adına savunma ilerleyen saatler içerisinde yapılacak.

#2 - 23.07.2024 02:59
İyi günler,

İncelendi. 24 saatlik savunma süresi içerisinde herhangi bir kanıt gönderilmemiş ki epey gün geçmiş. Şikayete bakıldığında da ekran görüntüleri gayet olayı açıklar derecede, diğer şikayetlerde de şikayeti açan arkadaşın olaylarına bakıldığı için bazı durumlardan emin durumdayız. Karakterine yeni geçiş yapmış fakat karakterine yeni geçiş yapmasına rağmen vuruluyor, burada direkt olarak metagaming yapılmış. Bu yüzden ceza atılacak.