Konu: Timur Kapranov REFUSE RP, YKI  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2024 16:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Kapranov @Shiels

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bruno_Minguez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP, YKI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş düşüyor, düştüğünde arkadaşım maskesini çıkartıyor. Yaralı haldeyken çıkartamayacağını bildiği için süre veriyor, arkadaş yaralıdan kalktığında da çıkartmıyor ve hiçbir şey olmamış gibi "/me yürür" tarzında saçma bir emote atıp uzaklaşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.07.2024 16:49
utanmiyonuz mu dostum siz bunu acarken  ::) ::)
Savunma yap gülüm benim, ihlal yapmazsan şikayet açılmaz.

#2 - 18.07.2024 17:01
Spoiler: GösterGizle

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Kapranov @Shiels

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bruno_Minguez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP, YKI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş düşüyor, düştüğünde arkadaşım maskesini çıkartıyor. Yaralı haldeyken çıkartamayacağını bildiği için süre veriyor, arkadaş yaralıdan kalktığında da çıkartmıyor ve hiçbir şey olmamış gibi "/me yürür" tarzında saçma bir emote atıp uzaklaşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Normal bir oyuncu olarak hiç bir sorun göremedim

Şikayette adın geçiyor mu? Hayır. Karışma.

#3 - 18.07.2024 17:12
Olayı anlatayım
Emilio karakteriyle çatışıyoruz ve yaralıya düşüyorum, ardından Aslan karakteri gelip Emilio'yu düşürüyor. Sonrasında arkadaş alta alarak birlik üyelerine haber veriyor, versin canı sağolsun. Hırs yapmış. Yaralıdan kalktıktan sonra bölgeden uzaklaşıyorum. Sonrasında Martin Sancho ve Bruno Minguez isimli karakterler gelip beni tekrar düşürüyor. -/do üzerinden Timur vurulmuştu yazarak RK'lı olduğumu belirtiyorum. Fakat arkadaş takmadan maske çıkartma rolüne giriyor, ihlal yaptığı için karşılık vermiyorum. Maskemi çıkartıp SS alacak diye ihlaline göz yumamam. Savunma bu kadar, bu savunmayla şimdi bir de şikayet oluşturacağım. Görüntüleri aşağıya bırakıyorum.

İlk düşüşüm:

İkinci düşüşüm:

Sonrasında yürür diye emote atma sebebim yaralı olduğumdan kaynaklı. Dediğim gibi, arkadaşlar kural ihlali yaptı ben de yaptığı rolü görmezden geldim. Daha ileti gelmesine gerek yok. Dakikalar kontrol edilebilir, arkadaşlar dört dakika sonra gelip tekrar vuruyorlar. Muhtemelen Emilio discord üzerinden beni vurdular diye mesaj atıyor, arkadaşlar da gelip ayakta kim varsa vuruyor. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161975.20 Bu şikayette de olduğu gibi. Komedi.

#4 - 18.07.2024 17:16
Eğer mix, meta herhangi bir şey yaptığımı düşünüyorsan şikayet oluştur. Olay senin iki kez düşürülmen değil, öyle ortada koşarsan kusura bakma ama üç kez bile düşürürler. Olay senin role uyup uymaman. Rol hakkında bir şikayetin varsa rol bitiminde şikayet oluşturmalısın, role her şekilde uymak zorundasın. Savunma geldi, sonuçlansın.

#5 - 18.07.2024 17:22
Eğer mix, meta herhangi bir şey yaptığımı düşünüyorsan şikayet oluştur. Olay senin iki kez düşürülmen değil, öyle ortada koşarsan kusura bakma ama üç kez bile düşürürler. Olay senin role uyup uymaman. Rol hakkında bir şikayetin varsa rol bitiminde şikayet oluşturmalısın, role her şekilde uymak zorundasın. Savunma geldi, sonuçlansın.
Kusura bakma üç kez bile düşürürler derken? Yeni kural koymuşsunuz sanırsam dostum siz. Arkadaşlar beni vurduğu zaman yerimde duruyordum. Şikayette oluşturdum, daha ileti atmayabilirsin. Meta konusuna gelirsek, yaptığını sen de ben de biliyoruz. Ama gerek yok boş şikayetlere, siz bu şekilde devam edin. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161978.0

#6 - 18.07.2024 17:26
Pekala, sonuçlansın. @Lichfield

#7 - 20.07.2024 11:39
up

#8 - 21.07.2024 16:49
İyi günler,

Rolün öncesinde, rol esnasında yaşananları şikayette anlatmanıza gerek yok. İlgili kısımları anlatmanız yeterli. Şikayeti inceleyen yöneticinin işini de zorlaştırıyorsunuz, ekstra zaman kaybına sürüklüyor bu bizi. Yardımcı olmak istiyorum derken daha da kafa karıştırıcı hale getiriyorsunuz. Farklı bir şikayetiniz mi var? Yeni oyuncu şikayeti oluşturun, o olayı inceleriz. Buraya gelip yanıt olarak "siz bunu yaptınız ama şunu şunu yaparak ihlal yapmıştınız, şunu şunu da yaptınız ve biz de böyle böyle karşılık verdik. bunun sonucunda da şundan şu oldu" gibisinden olaylara giriyorsunuz, şikayet amacından sapıyor, yapmayın.

Şikayete geldiğimizde ise savunma kısmında "ihlal yaptınız, ben de role uymadım" demeniz aslında ceza almanız için yeterli bir sebep. Evet, karşı taraf ihlal yapıyor olabilir fakat dönüp baktığımızda oyun kurallarında ne yazıyor? Ben size hatırlatayım. Bir ihlal ile karşılaştığınızda rolü tamamlamalısınız ardından da gidip forumdan şikayet oluşturmalısınız. Gel görelim ki siz bunu yapmayıp sanki karakterinizi değil de OOC kişiliğinize hakaret edecek şekilde görüyorsunuz bunu. Verilen emotelere karşılık vermek zorundasınız, rol sunucusundasınız. Deathmatch arıyorsanız Vice TDM'i önerebilirim size, burada her şey rol eşliğinde gerçekleşiyor.

Timur Kapranov karakteri maskeyi çıkartmadığı için Refuse RP, yaralıdan kalkıp /me yürür gibi saçma bir role giriş yapıp ardından koştuğu için de yaralı kural ihlali kapsamında ceza alacak. Tekrarlamayın.