Konu: Jaymore_Dorsey DM  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2024 13:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaymore_Dorsey @KLENME

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.07.24 Saat/dakika video kaydında gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir trafik kavgasında hem agresif rol yapıp (İlk küfrü ederek) kavgaya yer çıkarıyor hem de brawl rolü yerine silahını çekip sıkıyor kuralları bilmediğinden diye varsayıyorum 10 LVL karakter.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kuralları tekrardan okuması için gereken dakika atılması yeterli.

#1 - 18.07.2024 14:19
Selamlar arkadaşlar, ben bu konuyu oyundan /soru ile de sordum ,arkadaşıma da sordum. Burada benim bir suçum yok, arkadaş gelip arabama çarptı ve ne yapıyorsun diye küfür ettim. Buraya yazamıyorum, forumdan ban yerim, neyse. Ben küfür ettim sonra küfürleşme oldu ve agresif rol sergiledik ikimiz de, bana vurmaya başladığı an emote atıp sıktım. Olay bu, arkadaş şikayet açmış kuralları yeniden okusun diye. Ben bu sunucuda 2023den beri oynuyorum. Gta san andreas aleminde de (MTA/SAMP) sekiz yıldır oynamaktayım. Forumdan kışkırtmasın, ayrıca arkadaş olay sonrası hemen quit attı. Loglara da bakabilirsiniz.

#2 - 18.07.2024 15:37
Merhaba, seni kışkırtacak tek bir yazı bile ortada yok. Oyunu ister 8 yıl ister çıktığından beri oyna, kuralları okumuş birisi olsaydın böyle bir hareket yapmazdın benim şikayet açma sebebim o. Burası MTA gibi değil öyle arabayla çarptı küfür etti sıkayım diye ahmakça kurallar yok tekrardan eklediğim kural linkini okumanı isterim. Daha doğrusu sana araba kazası gibi bir durumda küfürleşme sonrasında yumrukla saldıran, brawl rolüne sokan kişiye silah çekemezsin. Quit meselesi ise gerekirse/şikayet açarsan hatta birazdan da buraya eklerim araç ile adam bana çarptı havaya uçtum anticheat havaya uçtum diye algılayıp kick attı sonrasında da giriş yaptım. Burada haklı olduğun bir durum yok eğer savunman bu kadarsa bakan admin sonuçlayabilir, iyi forumlar.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 18.07.2024 15:44 mstc0 »

#3 - 18.07.2024 15:41
Spoiler: GösterGizle

Server Closed durumu da bu şekilde  :)

#4 - 18.07.2024 16:08
Bak güzel kardeşim, burası Roleplay sunucusu değil mi? DM ne demek? Rolsüz bir oyuncuya sıkmak, değil mi? Biz senle rolü yaptık, iki tarafta agresif rol sergiledi. Sen bana vurunca kendimi korumak için sana sıktım, zevk olsun diye yapmıyorum. Bunun bir çok gerçek hayatla örneği var, istersen youtube linklerini atabilirim.

#5 - 18.07.2024 17:01
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Umarım türkçe okumayı biliyorsundur ilk ve ikinci yazanı okuyabilirsin. Gerçek hayattan örnekleri atacaksan da konuya bakacak adminler için atabilirsin sonucu da değiştirmez kural ihlali olan bir durum ve ben yine iyi niyetimle kural bilmiyorsun diye az ceza almanı temenni ettim ama bu savunmalardan sonra gerçekten kuralları 4-5 defa tekrardan okuman gerekebilir.

#6 - 18.07.2024 19:23
tamam kardeşim ben okuyucam tamam mı iyi günler kavga çıkmasın

#7 - 20.07.2024 11:41
Bu seferlik iki tarafı da uyarıyorum.

Trafik kazası için abartı agresif roller sonucu silah çekip sıkamazsınız. @KLENME
Karşı taraf abartı bir rol sergiliyorsa siz de agresif yapıp brawl başlatmak yerine bölgeden uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Sonrasında şikayet açabilirsiniz. @mstc0

K&A