Konu: [16.07.2024] Wayne Rogers - Sürekli Roleplay  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2024 22:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wayne Rogers ( @dihy yet unbeaten )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Barry Foley - Felipe Pareja - Amir Thompson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 16.07.2024 tarihinde, sisteme düşen darp vakasına yöneldik. Bölgeden kaçmaya çalışan&yeltenen aracın kontrolü için rolümüzü sürdürdük. Arkadaşlar, telefon yoluyla sanırım iletişim kurmuşlar. Wayne Rogers, drive-by'a kalktığında, Anti-Cheat tarafından kick yemiş. Bizde PD ekipleri olarak kimi zaman, 57V'de kimi zaman KOD0 çağrılarında bu durumu yaşıyoruz ama rolümüze olduğu gibi devam ediyoruz. Kişinin tarafından da bakacaksak, onlara ateş eden 1 M4, 3 desert eagle'ı bulunan memurlar var. Sürücüsü zaten, vuruldu yakalandı. Wayne Rogers, kaçmaya çalışsa&yeltense bile polisler tarafından vurulacaktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin UZI markalı silahını bıraktığını düşünüyorum veya başkasına verdiğini log kontrolü yapılabilir.

#1 - 16.07.2024 22:55
İyi forumlar, oyunun Anticheatındaki bug yüzünden oyuna düşmem benim elimde olan bir faktör değil. Oyunun sorunu yüzünden benim rolümün baltalanması ve engel olması benimde canımı sıkan bir durum, halbuki oyundan kick yiyerek düşmemiş olsam "Sürekli Roleplay" kapsamında ne olucağını ne ben, ne de karşı taraf bilebilir. Savunmam budur, istenilen soruya cevap verebilirim. Ama oyunun yüzünden yaşanmış bir durumu kendim yapmışcasına üstünü örtemem. İyi forumlar, teşekkürler.

Alıntı

#2 - 18.07.2024 03:40
@Jacker 24 saat içerisinde bozulan görselleri yenileyin.

#3 - 18.07.2024 13:26
İyi forumlar, oyunun Anticheatındaki bug yüzünden oyuna düşmem benim elimde olan bir faktör değil. Oyunun sorunu yüzünden benim rolümün baltalanması ve engel olması benimde canımı sıkan bir durum, halbuki oyundan kick yiyerek düşmemiş olsam "Sürekli Roleplay" kapsamında ne olucağını ne ben, ne de karşı taraf bilebilir. Savunmam budur, istenilen soruya cevap verebilirim. Ama oyunun yüzünden yaşanmış bir durumu kendim yapmışcasına üstünü örtemem. İyi forumlar, teşekkürler.

Alıntı

#4 - 18.07.2024 13:59
Güncel @Lichfield

#5 - 18.07.2024 16:40
Savunma geçerli, bu tip durumlarda forumdan kişileri bilgilendirmeniz daha sağlıklı olacaktır. @dihy yet unbeaten Ayrıca alt karakterinizi lütfen birlikten çıkartın, alt karakterlerin birliklere girmesi yasak FM izni yoksa.

K&A