Konu: Timur_Kapranov NON-RP FEAR RP  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2024 21:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Kapranov @Shiels

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP, FEAR RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle arkadaşı bugün yaraladık, RK kuralına göre sekiz saat boyunca o bize, biz de ona ateş edemeyiz. Arkadaş buna güvenerek hood bölgemize geliyor, hem de bir ticaret esnasında. Ona sıkamayacağımızı bildiği için böyle garip rollere başvuruyor. Ondan önce de benimle saçma bir role giriyor, sanırım unutuyor ki birliklerimiz arasında bir savaş var ve arkadaş birliğinin R20'si ben ise R19'u. Sizce bu ne kadar gerçekçi? Elimde koskocaman AK var, daha önceden parasını verdiğim bir silahı arkadaşımdan alıyorum. Yanımda bir tane de birlik üyem var, belki de silahlı ve kendi hood bölgemizdeyiz. Gelip silaha bakma rolü falan yapıyor, sizce ne kadar mantıklı?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/eroumt

arkadaşı bugün düşürdüğümüzün kanıtı
https://hizliresim.com/gqpsvbv

Ek açıklamalar(varsa): :-\
« Son Düzenleme: 19.07.2024 11:16 turkishgoldenhero »

#1 - 18.07.2024 21:15
Kinlendiğinden dolayı açmış olmalısın bu şikayeti, altımda motor var ve kaçabilirim. Meslek bölgesinde camı tıklatıyorum role girmek için, Fear gerektirecek bir durum yok. Ardından mahalleden geçerken sokağın ortasında elinde AK-47 olan bir insan görüyorum ve meraken bakıyorum, arkadaş küfredince bir karşılık vermeden uzaklaşıyorum. Savaş boyunca DM harici role girmeyeceksek sonsuza kadar devam mı edecek savaş? IC'de savaşıyoruz OOC'de değil, OOC probleminiz varsa çözebiliriz. Kin tutmaya gerek yok, her şeye şikayet açmaya da.

#2 - 18.07.2024 21:17
Kinlendiğinden dolayı açmış olmalısın bu şikayeti, altımda motor var ve kaçabilirim. Meslek bölgesinde camı tıklatıyorum role girmek için, Fear gerektirecek bir durum yok. Ardından mahalleden geçerken sokağın ortasında elinde AK-47 olan bir insan görüyorum ve meraken bakıyorum, arkadaş küfredince bir karşılık vermeden uzaklaşıyorum. IC'de savaşıyoruz OOC'de değil, OOC probleminiz varsa çözebiliriz. Kin tutmaya gerek yok, her şeye şikayet açmaya da.
Meraken baktığın insan, iki-üç saat önce ateş ettiğin bir insan mı? Benimle OOC problemin olamaz, o yüzden çözemezsin de. Savunmanı yap, işine bak. Lafı dallandırıp budaklandırma. Ben size savaşın çıkış yolunu söyledim, siz kabul etmeyerek ateş etmeye devam ettiniz. O yüzden beni bağlamıyor, biter bitmez Allah bilir.
« Son Düzenleme: 18.07.2024 21:18 turkishgoldenhero »

#3 - 18.07.2024 21:18
Kinlendiğinden dolayı açmış olmalısın bu şikayeti, altımda motor var ve kaçabilirim. Meslek bölgesinde camı tıklatıyorum role girmek için, Fear gerektirecek bir durum yok. Ardından mahalleden geçerken sokağın ortasında elinde AK-47 olan bir insan görüyorum ve meraken bakıyorum, arkadaş küfredince bir karşılık vermeden uzaklaşıyorum. IC'de savaşıyoruz OOC'de değil, OOC probleminiz varsa çözebiliriz. Kin tutmaya gerek yok, her şeye şikayet açmaya da.
Meraken baktığın insan, iki-üç saat önce ateş ettiğin bir insan mı? Benimle OOC problemin olamaz, o yüzden çözemezsin de. Savunmanı yap, işine bak. Lafı dallandırıp budaklandırma.
Ne bu agresiflik dostum? Sanal mafyalığa bürünmeye gerek yok, uzaktan geçerken silahı gördüm üzerinde. Shot mu AK mi diye meraken baktım ve küfredince uzaklaştım. Şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 18.07.2024 21:19
Sonuçlansın, arkadaş savunmasını yaptı. @Lichfield
« Son Düzenleme: 18.07.2024 22:15 turkishgoldenhero »

#5 - 20.07.2024 11:35
Bu sefer uyarıyorum, tekrarında arttırımlı ceza alacaksınız.

K&A
« Son Düzenleme: 20.07.2024 13:02 Lichfield »