Konu: YKI, BunnyHop - CR Derzhavin_Mogilevich, Robert_Lively  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2024 16:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Derzhavin_Mogilevich @Artorias Robert Lively @Shyvana_Ferro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video, ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR, YKI, BUNNYHOP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle Derzhavin'den başlayalım, arkadaşı düşürüyoruz. Yaralıdan kalktığı gibi koşup zıplamaya başlıyor. Robert ise aracıyla CR atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/1l6rh1 (CR) https://streamable.com/zxglz8 (YKI, BUNNY) https://hizliresim.com/1b16ltf

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.07.2024 16:30
Boş yere açılmış gibi, mantıklı bir şikayet olmamış. Sabah sabah birlik mesleğine gidiyordum sizde tesadüfen (sobeit) :garip: nereden bulduysanız bilmiyorum. Sürekli /id atıp bizi mi gözlüyorsunuz bilmiyorum, depoya gidip q atacaktım sizle karşılaştık yaralıdan kalktığım gibi nasıl gidiyorsam öyle gitmeye devam ettim.

Robert karakterine gelirsek sakin sakin birlik mesleğini kasıyor gidip niye rahatsız ediyorsunuz anlamış değilim, o da kendi savunmasını yapar zaten.

#2 - 18.07.2024 16:34
Boş yere açılmış gibi, mantıklı bir şikayet olmamış. Sabah sabah birlik mesleğine gidiyordum sizde tesadüfen (sobeit) :garip: nereden bulduysanız bilmiyorum. Sürekli /id atıp bizi mi gözlüyorsunuz bilmiyorum, depoya gidip q atacaktım sizle karşılaştık yaralıdan kalktığım gibi nasıl gidiyorsam öyle gitmeye devam ettim.

Robert karakterine gelirsek sakin sakin birlik mesleğini kasıyor gidip niye rahatsız ediyorsunuz anlamış değilim, o da kendi savunmasını yapar zaten.

Yeni hile korumasında böyle şeyleri yapmak zor güzel kardeşim. Sen yaralı rolünü yapmak zorundasın, nereye gittiğin beni ilgilendirmiyor. Hile şüphen varsa şikayet oluştur.

#3 - 18.07.2024 16:36

Yeni hile korumasında böyle şeyleri yapmak zor güzel kardeşim. Sen yaralı rolünü yapmak zorundasın, nereye gittiğin beni ilgilendirmiyor. Hile şüphen varsa şikayet oluştur.
tamam güzel kardeşim

#4 - 18.07.2024 17:06
Bu seferlik uyarıyorum. Yumrukla bile düştüyseniz bir süre yaralı rolü yapmak durumundasınız. Bunny ile hiçbir şey yokmuş gibi hareket etmeniz uygun değil.
Car Ramming için iki tarafı da uyarıyorum. Meslek yapan oyuncuyu bait atarcasına takipleyemezsiniz. Meslek yapan kişi ise meslek yapıyor olsa dahi roleplay kurallarına uyarak aracı sürmek durumunda. Size karşı bir ihlal varsa bize ulaşmalısınız.

K&A