Konu: 16.07.2024 - James Spencer - Retarted RP , Trolling, Copbait, Carjack  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2024 10:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James Spencer @mamiix

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.07.2024 - 00:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted rp , Trolling, Copbait, Carjack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı gece devriyesinde verdiği ihbarlar üzerine aramaya koyuluyoruz, boğulduğuyla alakalı ihbarlar veriyordu, kendisini gidip sudan kurtarma rolu yapıyoruz boğulduğu için, fakat kendisini sudan alıp karaya çıkarttığımızda bilerek vurmaya başlıyor, araca geçince sanki hiç o boğulma sekansları yaşanmamış gibi "ayaklarını vites koluna uzatır, rahatsız edici şekilde bacaklarını koltuğa dayar" gibi emotelar vermeye başlıyor, kendisini aracına götürdüğümüzde de "haha salak polisler" diyip bizden kaçıyor, bir süre sonra bizi görüp "APTAL POLİSLER" diye bağırarak yanımızdan geçiyor, başka birisi aracı sürdüğü içinde ona carjack atarak aracını çalıp kaçıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Tüm yazdığım sebeplerden ceza almasını istiyorum çünkü arkadaş bilerek trollüyor YRB olması muhtemel böyle tipler sunucudan direkt olarak banlanmalı.

#1 - 17.07.2024 12:48
Savunmanızı 24 saat içerisinde iletmiş olun. @mamiix

#2 - 17.07.2024 17:56
Merhabalar oyun içerisinde geçtiğimiz günlerde hesabım çalındığından mütevellit çalan kişi troll yapmış. Ayrıca ben hesabı kurtarmak için kendim uğraş verdim çünkü defalarca kez discord üzerinden duyuru geçilmişti herkes kendi hesabından sorumludur diye. Hesabı kurtardıktan sonra girdiğim zaman jaildeydim, arkadaşın yaptığı troll'den dolayı sanırım ceza almışım. Zaten jail yediği için hesap trollingten bu şikayet sonuçlanabilir bence, ceza verilmiş çünkü. Ayrıca ben ben özür dilemek istiyorum yapılan şey kesinlikle ve kesinlikle doğru bir şey değil. Troll yapan arkadaş hesabımı çalan arkadaş adına ben özür dilemek istiyorum. Daha dikkatli olacağım hesabımın çalınmaması için.
« Son Düzenleme: 17.07.2024 18:03 mamiix »

#3 - 18.07.2024 15:31
Hesap sorumluluğunuz tamamen size ait.

James_Spencer karakteri Trolling kapsamında cezalandırılacak.

K&A