Konu: spawn kill  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2024 17:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @pxre Chloe_Dwaintstar - @Eswiper Tristan_Dwainstar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: videoda görülen idlewood üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
SpawnKill

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile bir gerginlik yaşanıyor ve bu gerginlik silahların çekilmesine vesile oluyor. Arkadaşlar içeriye geçip spawna aim tutarak bekliyor ve içeri girdiğimizde hareketsiz olduğumuz için spawnda bizden birçok kişiyi düşürüyorlar. Bu olayın benzeri/türevleri yaşandığında küçümsenmeyecek bir jail ile karşılaşılıyordu. Diğer herkes gibi bu arkadaşlar da caydırıcı bir ceza almalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/q7nra2

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezanın verileceğinden şüphemiz yok.

#1 - 17.07.2024 17:38
Şahitliğimi onaylıyorum, içeriye girerken 130 küsür hp vardı, freeze'den çıktığımda ise 15 ile 25 arası canım kalmıştı, freeze'deyken canımın hepsini aldı ve daha sonrasında düştüm.

#2 - 17.07.2024 17:43
Gerginlik yaşanmış demişsin, evet haklısın dört kişi üzerime silahla koşunca eve girmek zorunda kaldım. Normalde spawn kill yapma gibi bir amacım yoktu fakat olayın rehavetine kapılıp 4 kişi aynı anda içeri girince birden ateş etmeye kalktım. İsteyerek veya kasıtlı yaptığım bir şey değildi. Tekrarının yaşanmayacağının sözünü adminlere ve şikayeti açan arkadaşa verebilirim. Yaptığım ihlalin büyük bir ihlal olduğunu düşünmüyorum. Tekrarı yaşanmayacak.

#3 - 17.07.2024 17:50
 ateş açmadım hareket etmenizi beklerken aim doğrulttum, zaten kullandığın moddan belli benim tarafımdan bir ateş gelmiyor.

#4 - 17.07.2024 18:00
Gerginlik yaşanmış demişsin, evet haklısın dört kişi üzerime silahla koşunca eve girmek zorunda kaldım. Normalde spawn kill yapma gibi bir amacım yoktu fakat olayın rehavetine kapılıp 4 kişi aynı anda içeri girince birden ateş etmeye kalktım. İsteyerek veya kasıtlı yaptığım bir şey değildi. Tekrarının yaşanmayacağının sözünü adminlere ve şikayeti açan arkadaşa verebilirim. Yaptığım ihlalin büyük bir ihlal olduğunu düşünmüyorum. Tekrarı yaşanmayacak.
Düştükten sonra mı yaptığının ihlal olduğunu farkettin? İstemeyerek yüzlerce mermi attın ve düştükten sonra bu aklına geldi. Kusura bakma ama bu açıklaman ne samimi ne de inandırıcı gelmedi. Ekstra olarak büyük bir ihlal değil diye adlandırdığın bu ihlal kartopu etkisi yaratarak başkalarına da ihlal yapmaya zorluyor. Senin ihlalin sonucunda düşen kişiler savaşa katılamıyor, yaptığın ihlalin büyüklüğünün sende farkındasın bence.  Savunman bu kadarsa daha fazla ileti atıpta kendimizi yormayalım. Adminler gereken ne ise onu yapacaktır. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 17.07.2024 18:03 FalqoN »

#5 - 17.07.2024 18:22
Sonuçlanabilir.

#6 - 18.07.2024 15:45
Chloe_Dwaintstar karakteri Spawnkill kapsamında cezalandırılacak.

K&A