Konu: Ronald Nieves - Framevigilante  (Okunma sayısı 385 defa)

#0 - 16.07.2024 19:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronald Nieves @Emillio
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Idlewood üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar şikayet açmış fakat videoda gözüktüğü gibi arkadaş adımlarını çok hızlı atıyor, ve bu yasaklı bir yazılım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 16.07.2024 20:04
şahitliğimi onaylıyorum, 0.75xe alınca video hızı normale dönüyor. anticheatten nasıl geçirmiş bilmiyorum ama gerekli cezayı almalı.

#2 - 17.07.2024 19:06
Savunmanızı yapın. @Emillio

#3 - 17.07.2024 19:27
Herhangi bir şekilde yalan söylemek istemiyorum.
FramerateVigilante oyunumdaki bazı bozulmaları fixlemesi amacıyla kullanıyorum, oyunumu 30 fps görüntüsünden 120 fps görüntüsüne taşıyor. Karşımdaki oyuncuya karşı üstünlük sağladığını düşünmüyorum. Karşımda ki oyuncunun ekranında normal gözüktüğüme eminim, objenin dibine silahla girip-çıkmam yüzünden bu tarz bir görüntü oluşmuş.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=148574.0, bu şikayette göreceğimiz üzere Frame Vigilante hile olarak kabul edilmemiş. Aynı zamanda oyun dosyamda normal olarak sunucuya giriyor. Hile olarak sayılsaydı fixleneceğini düşünüyorum. Eğer biz ceza verilecekse attığım şikayetin referans olarak alınmasını istiyorum. Yetkilinin insiyatifine sığınıyorum verilecek karara göre tekrar kullanmayabilirim, ayrıca bu şikayet açıldıktan sonra haksızlık olmaması adına oyun dosyamdan bunu çıkarttım.

#4 - 17.07.2024 19:28
Arkadaşım adına gönderdim.

#5 - 18.07.2024 13:51
Manifesto'nun söylediği üzere ÜSTÜNLÜK sağlayan cleo asi dosya uzantısı farketmeksizin banlanacaktır. Vice'ın discord chatinde buna benzer bir kaç tane cümlesi bulunuyor, eğer bakarsan. İyi günler.

#6 - 18.07.2024 19:08
Üstünlük kurmadığı bariz bir dosya, oyununu 30 fps görüntüden 120 fps görüntüye taşıyor. Sunucudaki çoğu kişi bu dosyayı kullanıyor, sunucuda açılan ilk FrameVigilante şikayeti olabilir. Hile bile değil.

Arkadaşım adına gönderdim.

#7 - 18.07.2024 19:34
Umarım sana daha iyi bir şekilde açıklamıştır bu görsel.

#8 - 18.07.2024 19:36
@Emillio şikayet üzerinizdeki tutumunuzdan ötürü sadece ceza alacaksınız. İlgili dosyayı silin, tekrarında yasaklanacaksınız.