Konu: Juan Montes - OOC Küfür, Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 121 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2024 22:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juan Montes - @saulsadman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC Hakaret, Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben hood bölgemizde, dostlarımla takılırken arkadaş bana PM kanalı üzerinden hakarette bulundu, bu hakareti bilerek sergiledi ve bu durumdan pişmanlık duymadığını da açık bir şekilde belirtti. En ağır cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
KANIT 1: GösterGizle

KANIT2: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almalı.

#1 - 14.07.2024 22:04
motorun bizim hooda kadar fırlıyo, insanlık edip getiriyorum carjack atıp gidiyosun ::)
« Son Düzenleme: 14.07.2024 22:08 saulsadman »

#2 - 14.07.2024 22:13
motorun bizim hooda kadar fırlıyo, insanlık edip getiriyorum carjack atıp gidiyosun ::)

Savunmanı yap savunmanı, hâlen daha toxic tavırlarını sürdürüyorsun. Bulunduğun birlikten nasıl bir oyuncu olduğun az çok anlaşılıyor zaten. :garip:

#3 - 15.07.2024 13:40

Savunmanı yap savunmanı, hâlen daha toxic tavırlarını sürdürüyorsun. Bulunduğun birlikten nasıl bir oyuncu olduğun az çok anlaşılıyor zaten. :garip:
bulunduğun  :-\ birlikten  ::) :-[ ::) :-\ nasıl  :'( :'( :sampanya: bir  :minigun: :minigun: ??? oyuncu oldugun  :'( :-\ az çok anlaşılıyor zaten  :garip: :-\ :-\ :'( :-[ ::) :(

#4 - 15.07.2024 16:05

bulunduğun  :-\ birlikten  ::) :-[ ::) :-\ nasıl  :'( :'( :sampanya: bir  :minigun: :minigun: ??? oyuncu oldugun  :'( :-\ az çok anlaşılıyor zaten  :garip: :-\ :-\ :'( :-[ ::) :(

Bu tarz toxic insanların bu sunucuda bulunmaması taraftarıyım, en kısa sürede yasaklanırsın umarım. Gidip tanımadığın insanlara OOC hakaretler etmeye devam et hadi..
Sonuçlanabilir.

#5 - 15.07.2024 18:04
Juan_Montes karakteri şikayet üzerindeki tutumu sebebiyle Flaming, oyun içerisindeki tutumu sebebiyle de OOC Küfür kapsamında cezalandırılacak.

K&A