Leonard Green olarak şahsi savunmam;
Öncelikle selamlar, iyi günler/akşamlar dilerim. Burada saldırı kısmı nerede tam olarak göremedim, ilk olarak bunu belirtmek isterim. Sonrasında ise, burada yaşanan kavgada benim karıştığımı pek hatırlamıyorum. Daha çok kavgayı bitirmeye yönelik davrandığımı hatırlıyorum. SS'leri düzeltirseniz bunu rahatça görebiliriz. Hatta eklemek istediğim bir durum daha, sizin orada yaşanan kavganızdan sonra Dwayne Ronas ve Martin William karakterine direkt olarak sokakta rütbemden kaynaklı azar çekiyorum, birnevi uyarıyorum. Dwayne Ronas karakteri bizim birliğimizden değil, bu olaydan yarım ya da bir saat sonrasında Trolling'den Jail yiyor. Martin William karakterine ise rolsel olarak uyarı veriyorum. Birliğiniz ile herhangi bir problemimiz yok, ne de ben bir rahatsızlık vermek isterim. Dwayne Ronas'ın bizim birliğimizde olmayarak sizi o şekilde sokağa getirmesi çok yanlış bir durum, orada herkesi biz dövüyoruz, tanımadığımız adamın bile isteğini yerine getiriyormuş gibi gözükür. Bunda hem fikirim. Verilen rahatsızlıktan ötürü şahsım adına özür dilerim. Yetkililerin kararını bekleyelim. Ayriyetten komik bir durum diyerek ve Noob DM tarzında ithamlar kullanarak ne olduğunu bilmeden ön yargı kullanmanız şahsımca yanlış bir hareket bunu belirtmek isterim. Sizlere saldırmamalarını "Dur dur!" "Durun amına!" diyerek belirtiyorum.