Konu: Qarim_Maheer Troll mixing  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.07.2024 22:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ffullecci Qarim_Maheer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll, mixing, yüz kızartıcı eylemler

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yine beni buldu ancak ben başka bir karakter diye anlamadım, balıkçıya gidebilir miyiz diye sordum ve atla götüreyim dedi. Araca bindikten sonra markette seni gördüm dediğinde direkt kişinin kim olduğunu anladım zaten yan karakterine görmüş rolü yapıyor(mixing, meta).

Her neyse, rol dahilinde bir şekilde ikna etmeye çalışıyordum ancak beni gişeden çıkartıp tır yolunun oradan denize atmaya çalıştı son anda kurtuldum zaten her şey videoda var ancak iki videoyu birleştirdim editli sayılırsa ayrı ayrı atabilirim saate bakarsanız zaten çokta fark yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş market caddesinde farklı bir karakterle gene bana bir arkadaşıyla troll yapmaya çalışıyordu, sürekli ceza yiyen karakterlerini herhalde ck atıp geliyor.https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161500.0

« Son Düzenleme: 16.07.2024 09:05 THORKU »

#1 - 16.07.2024 01:02
savunma gelecek.

#2 - 16.07.2024 01:31
Dostum, keşke normal şekilde oynayıp eğlenebilseydik ancak senin ceza kayıtlarına bakınca sanırsam bundan keyif alıyorsun.

#3 - 16.07.2024 07:10
@THORKU Video gizli görünüyor, erişime açın lütfen.

#4 - 16.07.2024 09:06
@Lichfield düzetildi.

#5 - 16.07.2024 16:47
Merhaba.

Evet, arkadaşla farklı bir karakterdeyken tanışmıştık. Market caddesinde sürücüsü ben olmadığım ama içinde bulunduğum bir araç '' Richard Richardson'' isimli arkadaşı ezmeye çalışıyordu ve kovalıyordu. Böyle bir durum haliyle caddedeki o anda bulunan insanların dikkatini çeker, kalabalığı toplar. Ben de şuanki Qarim Maheer karakterimle market caddesindeki o olaya geçerken şahit olmuş kalabalıktanmış gibi rol yaptım. Adminler bile farklı karakterlerinde yaşanan olayları başka karakterlere de aktarıyor ki bunda bir sakınca yok. Bunda Mix veya meta yoktur, yani menfaat sağlayabileceğim bir durum yok. Mix ve meta oyuncuların kendi menfaatini sağlaması adına yaptıkları, OOC yolla öğrendikleri ve başka oyunculara üstünlük sağlamak için yaptıkları bir şeydir.
Fakat benim burda herhangi bir menfaatim yok, sadece yolculuk sırasında denk geldiğimiz için bu konuyu gerçekçi bir şekilde Ic Role döktüm. Bunda bir ihlal yoktur.

Mix ve meta iddiasına yanıt verdiğime göre arabayı neden uçurumdan aşağı attığımı açıklayayım:

Richard ile yolculuk esnasında İçlerinde  yanlış hatırlamıyorsam '' Casey Finnigan'' olarak anımsadığım birinin de olduğu bir duran araca kazayla olmak suretiyle sürttüm.
Ardından sürttüğüm araç bizi kovaladı, içlerinde üç kişi olduğu için kaçmaya başladım. Bize sağa çekmemiz için bağırıyorlardı. Kaçış esnasında Richard'a kavga olursa yardım edecek mi diye sordum, o da hayır, adamlarda silah vardır dedi. İzimizi kaybettirdikten sonra silahlı olduklarından şüphelendiğimiz adamlar bizi bulmasın diye şehir dışına arabayı götürdüm.
Arabayı denize atmamın nedeni, karakterimin arabasının bulunmasından  ve vurulmaktan korkmasıdır. Zaten erkenden atladım ki Richard da atladığımı farkedip atlasın diye.

Bu yaşananları Thorku onaylayacaktır, bizi kovalayan şahıslardan birinin adının da Casey finnigan olduğunu anımsıyorum, gerekirse onu da etiketlerim buraya ve doğrular olayı. İyi forumlar.

Eklemek istiyorum, Troll ve mixing iddialarına cevap verdim yukarıda fakat '' Yüz kızartıcı eylem''i nerede yaptığımı anlamadım. Arkadaşın abartması olduğunu düşünüyorum. Gerek yok yani.
« Son Düzenleme: 16.07.2024 16:50 ffullecci »

#6 - 16.07.2024 19:01

Evet onaylıyorum bir araç bizi kovalıyordu.
isimlerine bakmadım ama hepsinin kayıtları var dostum biz jefferson motelde çarpıp lil italy yol üzerindeki tünelde izimizi kaybettirdik, umarım onaylarsın video atmakla uğraştırma lütfen beni, tırın oradan gelip tünele girmeden girişin hemen solunda kalan yerde saklandık sonra bekledik orada kaçabilirdim ama adamlar bu sefer beni bulur vurabilirdi.
Çokta uzatmaya gerek yok bence admin sonucunu bekleyebiliriz mix veya meta olmadığınada bir zahmet şikayeti inceleyen admin karar versin :)
(trafik kazasının ihlallerle alaksı yok o yüzden video atmayacağım ama yetkililer isterse atabilirim)

#7 - 16.07.2024 21:24

Evet onaylıyorum bir araç bizi kovalıyordu.
isimlerine bakmadım ama hepsinin kayıtları var dostum biz jefferson motelde çarpıp lil italy yol üzerindeki tünelde izimizi kaybettirdik, umarım onaylarsın video atmakla uğraştırma lütfen beni, tırın oradan gelip tünele girmeden girişin hemen solunda kalan yerde saklandık sonra bekledik orada kaçabilirdim ama adamlar bu sefer beni bulur vurabilirdi.
Çokta uzatmaya gerek yok bence admin sonucunu bekleyebiliriz mix veya meta olmadığınada bir zahmet şikayeti inceleyen admin karar versin :)
(trafik kazasının ihlallerle alaksı yok o yüzden video atmayacağım ama yetkililer isterse atabilirim)
'' İhlaller'' Derken?  ne yapmışım kanka? Arabayı imha etmemin nedenini zaten açıkladım, ihlal yok. Başka ileti gelmeyecek.

#8 - 18.07.2024 03:35
Qarim_Maheer karakteri Metagaming kapsamında cezalandırılacak.

K&A