Konu: [08.07.2024 - Oliver_Robert] Yetersiz Rol Bilgisi, Trolling, Bunnyhopping  (Okunma sayısı 77 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2024 20:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oliver_Robert @SWOKZY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.07.2024 - 20:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz Rol Bilgisi
Trolling
Bunnyhopping
Dolandırıcılık Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksicilik mesleğini yapıyordum. "/treklam" komutunu kullanarak taksicilik yaptığımın reklamını verdim. Oliver Robert beni aradı. Küçük harflerle "konum atcagım yere gelirmisin" yazdı. Ekran görüntülerinde hepsi belli zaten. Sonrasında Oliver'ın yanına gittim ve onu aldım. Galeriye götürmemi söyledi, ben de galeriye doğru sürdüm. Galeriye geldiğimizde bir anda araçtan indi ve koşmaya başladı. Ben de peşinden kovaladım. Zıplayarak benden kaçıyordu. Hiçbir şekilde rol yapmadı. Rol yaparak parayı ödemese ben de rolünü yapardım ve meslek süreci de baltalanmamış olurdu. Kişinin forum hesabına baktığımda yeni kayıt olduğunu gördüm. Trolling amaçlı olduğunu, yetersiz rol bilgisine sahip olduğu ya da rol yapmayı bilmediğini düşünüyorum. Gereken yapılmalıdır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): /soru kanalından sorduğumda "Dolandırıcılık Kural İhlali" de eklenmelidir, dediler. Başlığa sığmadığı için direkt olarak konuya ekliyorum.

#1 - 09.07.2024 14:40
Oliver_Robert karakteri taksiye hiç binmemiş.

K&A