Konu: Michael_Durante  (Okunma sayısı 66 defa)

#0 - 07.07.2024 23:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Durante @Muhman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.07.2024 / 23.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Michael Durante isimli oyuncu ile yol üzerinde kaza gerçekleştiriyoruz, sonrasında normalce role uyarak devam ediyoruz. Başlangıçta herhangi bir sorun yaşanmıyor, rol üzerinden ve emoteler üzerinden Michael Durante bayıldığını öne sürüyor. Buna göre rol izliyoruz, yanında bulunan Thomas Peretti isimli oyuncu da buna göre rol sergiliyor ve devam ediyoruz. Michael Durante ile rol sürdüğü esnada emoteler ile araçtan indiriyorum, kendi aracıma alacağım ve hastaneye sevk edeceğim. Bu sırada ayılma rolü yapıyor fakat araçtan indirdim buraya kadar herhangi bir sorun yok. Ayılma rolünü gerçekleştirdiği esnada direkt olarak "etrafına bakar" ve "sürer" diye emoteler atarak rolü baltalıyorlar ve devam ediyorlar. Daha birkaç dakika öncesinde bayılmış rolü yapan bir insan uyanıyor, uyandığı gibi araca binmek için emote falan atmaksızın yanındakine "Aslanım benim" gibi bir söylemde bulunup devam ediyor. Bırakılan videoda tüm detaylar ortada olacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.07.2024 00:23
Karakterim ayılıyor ve arabasını geri sürüyor. Orada sadece bir kaza rolü mevcut, karakterimin aranması olsa ya da yüksek riskli suç şüphesi olsa tammadır bir anda ayılır yazmam size garip gelebilir ama öyle bir şey de yok. Garip bir adamsın ahbap. Savunma bu kadar
« Son Düzenleme: 08.07.2024 00:26 Muhman »

#2 - 08.07.2024 02:07
Karakterim ayılıyor ve arabasını geri sürüyor. Orada sadece bir kaza rolü mevcut, karakterimin aranması olsa ya da yüksek riskli suç şüphesi olsa tammadır bir anda ayılır yazmam size garip gelebilir ama öyle bir şey de yok. Garip bir adamsın ahbap. Savunma bu kadar

Araç dışına çıkartıyorum burada emoteler ile seni, nasıl aracını sürmeye devam ediyorsun? Aranması olan veya yüksek riskli bir karakter olduğunu kimse söylemiyor. Fakat aranman olmasa da, yüksek riskli bir suçlu olmasan da yaptığım rolü baltalayabileceğin anlamına gelmez hiçbirisi. Role devam etmek istemiyorsan veya kısa kesmek istiyorsan bayılma rolüne en başından başlamaman gerektiğini sende biliyorsun.
Rahatsız edici konuşmalarına PM üzerinden devam ettiğin gibi buradan da devam etme istersen, gerekli kanıtları sunduğumu düşünüyorum farklı bir savunmaya yanıt gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 08.07.2024 02:09 vodkheajemapelle »

#3 - 08.07.2024 02:10
Bana rol imkanı vermiyorsun, sen beni çıkartırken arkadaşım ayıltıyor, /me komutu ilk sen yazdın diye patron sen değilsin dostum biraz oyunu kendi gözlüğünden görme. Ayrıca senin /me'ni daha önce görsem ve uysam da tedavi olacaktım iyileşecektim yine. Karakterimin PD tarafından alması gereken bir ceza var mı IC olarak? Yok. Kaza yaptık ve sonra ben ayıldım gittim. Standart risk bile yok yani zamanını nasıl harcıorsun böyle şikayetlere hayret ediyorum.

#4 - 08.07.2024 05:51
Michael_Durante karakteri Powergaming kapsamında cezalandırılacak. Kazada kafasını vurup bayılan birisi, ayıldığı gibi gazı kökleyip araçla seyire devam edemez. Ayrıca baygın bir karakter araçtan indiriliyor, olay akışı olarak önce davranan da Ethan karakteri. Bu tip durumlarda role uymalısınız.

K&A