Konu: Victorino Delgado Retarded RP - Mixing  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.07.2024 14:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victorino Delgado @Vestaca

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
"Sivil Kural İhlali"
"Mixing"

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rol ortamı, market caddesindeyken bir anda sesini aldığım siren sesi ile faremi çeviriyorum. Ardından kişi sağa çek, gibi retarded söylemlerinde bulunuyor. Ardından role girişiyorum, kişi pm aracılığı ile arabaya bin diyor. Araba bindiğimde todd roth'un olduğunu görüyorum. Çalıp çalmadığını soruyorum, ama kişi net bir cevap vermiyor. Ardından arkadaşımı aracı göstermek amacı ile role çağırıyorum. Araba siren açık olmadığı halde turlarken, role girişiyor kişi, ardından rolü yediremeyip tarafımca kin. Pm üzerinden gene mix yapıp, arabadan in bunu sana ooc olarak verdim gibisinden role giriyor ve carjack atıyor. Kendisi aktif bir şekilde, sivil bir şirkette rollüyor bu aracı çalıp gezmesi il-legal olduğundan kaynaklı yapılan ihlaller kısmına sivil kural ihlalinide ekledim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/iy4if3

Ek açıklamalar(varsa): Her sivil, illegal rollere başvurmamalı. Gereken cezayı çekmesini istiyorum.  :palmiye:

#1 - 06.07.2024 17:28
@Vestaca 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 06.07.2024 18:10
İl dışındayım,bilgisayarımın başında olamayacağım bugün yarın savunma yapacağım.

#3 - 07.07.2024 14:55
Merhaba öncelikle iyi günler,
Direkt konuya giriyorum:aracı çekeceğim video için mekan ararken duzkontak işleminin yapıldığı yerde,çalışır vaziyette buldum.Daha sonra deneme amaçlı sürmeye başladım ve kornaya bastığımda sireninin çalıştığını fark ettim,daha sonra Valerio Lopez yani şikayeti açan arkadaşla karşılaştım.Sirenin çalıştığını farkedip role trashtalk ile başlayıp 'onu nasıl becerdin amınoğlu' ifadesini kullandı kanıttaki videoda da gözüküyor zaten.Her neyse aracın sireninin çalmasını yasaklı cleo veya 3.parti yazılım ile olduğunu zannedip şikayet etmemesi için pm üzerinden rol dışı aracı denemesini ve H tuşuna basmasını söyledim.Daha sonra arkadaş aracı sürüp bir anda role devam etti ve pm üzerinden aracı vermesini ve başladığımız yere dönmesini söyledim.Beni dinlemeyip devam edince sinirlenip CarJack attım.

#4 - 07.07.2024 15:04
sen her sinirlendiğin kişiye carjack mi atıyorsun canım benim, discorddan üzerinden merh isimli yetkili aracı bırak diye demişde falanda. Onlarında ss'i var savunmaya katmamışsın varsa bi kanıtın at buraya dostum orda farklı burda farklı oynamana gerek yok. iyi forumlar :garip:

#5 - 07.07.2024 23:51
Victorino_Delgado karakteri Car Jack kapsamında cezalandırılacak. Ayrıca, OOC rol başlangıcı diye bir kavramımız yok. Sürekli Roleplay, rol her zaman devam eder.
@aka grand mafia Siz de sistemsel olmaması gereken bir şey olduğunda IC vurmak yerine bizlere ulaşın veya şikayet açın.

K&A