Konu: [04.07.2024 - Dante_Mendez] CJ, CR, GBİ, Hatalı Emote, Gereksiz agresif rol.  (Okunma sayısı 99 defa)

#0 - 04.07.2024 17:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dante_Mendez @tayfurferdi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.07.2024 20:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car-Jack, Car-Ram, Agresif rol, retarted rp, emotesiz işlem, güvenli bölge ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean News binasından çıktım ve yeni gelen stajyeri gördüm, ooc biliyorum fakat ic tanımadığımdan onunla tanışma rolü gerçekleştiriyorduk. Yeşil sadler shit geldi ve para istedi, vermedim ve “Hatalı parktasın” Dedim. Bunun üzerine bana Car-Jack attı, arabama geri bindim ve sürekli roleplay gereği rolü bozmadım. Ardından kovalamaya başladı ve Car-Ram atmaya çalıştı. Bunun üzerine departman binasına gittim, kendimi arabama kitledim ve 911’i arayıp darp edildiğimi, departmanın tam önünde olduğumu dile getirdim. Dante_Mendez karakteri uzaklaştı ve departmanın içine sığınmak için koşturdum. O sırada Axel_Felix geldi ve Dante_Mendez arabamı yumruklamaya başladı, gereksiz agresif bir tutum sergiledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Car-Jack
Spoiler: GösterGizle

Hatalı emote, güvenli bölge ihlali, gereksiz agresif rol.

Ek açıklamalar(varsa): Rolün devamını sağlandı, kanıtlar yetersiz gelirse ki sanmıyorum video paylaşabilirim.

#1 - 04.07.2024 17:26
@tayfurferdi gördüğünde savunmanı yaparsan adminleri de bekletmemiş oluruz. Bir açıklaman olduğunu düşünüyor ve merak ediyorum.   :sampanya:

#2 - 05.07.2024 11:30
@tayfurferdi 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 05.07.2024 18:43
merhaba agresif rol sergiledim(insiyatif) kavga rolü dönmedi hangi konuda şikayetçi arkadaş anlamadım ?  :minigun: :minigun:

#4 - 05.07.2024 22:48
merhaba agresif rol sergiledim(insiyatif) kavga rolü dönmedi hangi konuda şikayetçi arkadaş anlamadım ?  :minigun: :minigun:

Merhaba, savunmana yorum yapmam doğru değil fakat hatalı emotelerin, car-jack yapıp beni atman, car ram atman ve aracıma güvenli bölgede saldırmandan şikayetçiyim. Bunun yanı sıra agresif rolü kabul ediyorsun zaten. Bil istedim, iyi roller. :sampanya:

#5 - 06.07.2024 17:20
Dante_Mendez karakteri Retarted RP, GBİ & Car Jack kapsamında cezalandırılacak.

K&A