İyi günler,
Şikayeti inceledim. Tommy Slower karakterinin sahibi karşı tarafa hiçbir rol olanağı sağlamayıp direkt emote verip /dene komutunu kullanarak kendi kendine rol yapmaya başlamış, bu biraz NonRP kaçıyor ve gerçekten hoş olmayan bir görüntü. Tommy Slower karakteri her şeyi sırasıyla yapıp karşı tarafa da rol olanağı sunmalıydı fakat bunu gerçekleştirmemiş. Ayrıca camın açık olup olmadığını sormalı, buna göre hareket etmeliydi fakat birkaç cümle önce söylediğim kendi kendine rol yapmaya başlamış ifadesini yinelemek zorunda kalıyorum. Bunu yapmayın, karşı taraf her ne kadar IC olarak sizin düşmanınız olsa dahi bir yandan rol yapıyorsunuz, roller karşılıklı olmalı.
Dareion Burgess karakterine gelecek olursak eğer herhangi bir emote vermeden araç sürücüsüne direkt olarak F tuşuna basıp araçtan atma eylemine girmiş, bu da direkt olarak car jacking kural ihlaline girer. Birisini araçtan atmak için öncelikle emote vermeli, ondan sonra gereken aksiyonu almalısınız. "Kaçacaktı, o yüzden attım" gibi bir savunma kabul edilmiyor maalesef.
Jermaine Kennedy karakteri aniden araç yanına koşup emote atıp tekrar olay yerine dönme olasılığı var, video olsaydı daha net olurdu fakat sadece fotoğraflı kanıtlar olduğu için net bir şey çıkartamıyoruz buradan. Yetersiz kanıt sebebiyle Jermaine Kennedy karakterine herhangi bir yaptırım uygulanmayacak.
Şikayet sonucunda ise Tommy Slower karakteri NonRP kapsamında ceza alırken Dareion Burgess karakteri de carjack kapsamında ceza alacak.