| |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergej_Rajkovic @Zaglina Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alkoyn_Cabnare @yigittlewwu , Abraham_Percy @Abraham Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.07.2024 18:20 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarded rp, Car-Jack
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla beraber kütüphane çıkışında bekliyorduk. Sergej ilk önce arkadaşımın arabasına vurdu daha sonra özür diledi hemen ardından arkadaşımın arabasını çaldı. Arkadaşıma özelden random atmaya başladı. Dalga geçti. Benim aracımla takip ettik durdurmak için o sıra polisler peşimizde düştü polisler de bizi durdurdu, Sergej'e hiç bakmadılar bile, gördükleri halde gitmesine izin verdiler sadece bizi durdurdular. Sonra adam tekrar geldi alay etti aracıyla, polislere söyledik bu o diye ama polisler yine de umursamadı bu arkadaş daha sonra yine OCC yazmaya, random atmaya başladı. Aracımla beraber olay yerinden ayrılacaktık geldi saldırmaya başladı gülüp geçti. Sonra benim arabamı da çaldı. 3. Ekran görüntüsünde benim de aracımı çaldı ve random attı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa): Normalce rolü devam ettirecektik. Baktık adam özelden random atıyor alay ediyor. Polislere şikayet edeceğiz polislerin gözü önünde olmasına rağmen şu adamı da sorgulayın dememize rağmen polisler hiç umursamadı ve adamı görmezden geldiler. Trafik kurallarından dolayı bizi durdurdular ama adamda önümüzdeydi ona işlem yapılmadı.