Ic arkadaşım Milan Krieger karakteriyle ortağı olduğum işyerinin önünde rol yapıyorduk. Motorla dolaşmaya çıkalım derken tren raylarının orada latin birlik üyelerini gördük, komşudur diyerek rol yapmaya gittik.
Merak edip yanlarına geldik,Ne yaptıklarını sorduk. '' Gidin buradan zenci'' gibi laflar ederek agresif rp gerçekleştirdiler,gitmemizi istediler. Biz sakince gelip naptıklarını sormamıza rağmen. Ic den aldıkları gereksiz agresif tavır yetmezmiş gibi Pmden de ''rol ss yapacağız gider misiniz kanka'' gibisinden bir pm aldım. Rol ss yapmak istedikleri için İcden bizi gereksiz yere kovmaları rol zevkimizi baltaladı bizim de,şaşırdık duruma.
Graffiti yaptıklarını öğrendik attıkları /sme emotelarından. Hem bize gereksiz agresif tutum sergiledikleri için hem de mahalle sakini olarak ve işyerimizin çevre görüntüsünün kirlenmemesini istediğimiz için duvarın boyanmaması ricasında bulunduk. Ardından Ne çizeceklerini sorduk duvara, ters cevap vermeye devam ettiler.Velizar karakterisi ise çocukken graffiti yaptığını belirterek hala samimiyet kurmaya çalıştı. Biz de çizmelerine karışmayıp izlemeye başladık.
İzlemekten vazgeçtik, motorumuza binip gidelim derken aralarından biri motor çalma girişiminde bulundu, motoru çalmaya çalışan adamı durdurmak için ona saldırdım, diğer arkadaşları daha dahil olunca olaylar gelişti.
Fear rp ihlali yapmadık. adamların yanına ''boyamayın duvarı basın gidin,gitmiyonuzmu hadi brawl'' diyerek gitmedik, yukarıda açıkladığım gibi gerçekleşti durum.
Milan ve Velizar karakterleri, özellikle Milan kas ve dayanıklılık açısından güçlü karakterler, ki zaten brawl rolüne girince ikimiz de düşmedik.
Mixing konusuna gelirsek, ''girek mi'' çok çelişkili bir kelime, arkadaşın bunu yanlış anlamış olması anlaşılabilir bi durum. Orada girmekten bahsettiğim şey brawl girmek değildi.