Konu: [1.07.2024] Velizar Asadov - Milan Krieger | Fear rp, Non rp, Mixing, Agresif ++  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.07.2024 04:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Velizar Asadov @ffullecci ve Milan Krieger @OGfantastic

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Samuel Pareja @Aquiver - Abraham İndiano @Yusufexe - Edwind Gaona @Curry31 - Ramirez Ortega @Hountfather 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/07/2024, 02:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Fear rp, Non rp, Mixing, Agresif Rol, Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece oluşum tanıtımımıza ss editleyebilmek için graffiti rolü yapacaktık ve el corona'nın tren rayları bölgesinde yanımıza bu arkadaşlar geldi ve cidden anlamsız bir rol sergileyerek rolümüzü böldüler. Tatlı bir dil ile arkadaşları IC ve PM yoluyla uyardık ve arkadaşlar anlamsız rollerine devam ettiler. Üstelik beş kişi olmamıza rağmen agresif roller sergilediler ve fear rp kural ihlaline uymadılar. Trolling ve mixing yaptıkları o kadar belli ki sslere dikkatlice bakarsanız arkadaşına "girek mi" diyerek mesaj yazıyor. Arkadaşlar bu mesajlarını attıktan sonra bize saldırıyorlar ve saçma bir brawl rolü yapıyoruz. Brawl rolünü maalesef ss alamadım şahitte olan kişilerden birisi aldıysa atabilir. Kural ihlallerine Trolling yazmamın sebebi sslerde dikkatlice kontrol ederseniz brawl rolümüz bittiğinde tekrardan ss editlemek için aynı bölgeye geliyoruz ve aradan 20 dakika sonra "BOYAMAYIN BOYAMAYIN....." yazı yazarak aklınca eğlendiğini sanıyor ve yaptığımız rolü bölmeye devam ediyor. Şahıslar yüzünden on dakika'da yapacağımız rolü yarım saatte zor yaptık. Cezalandırılmalarını istiyoruz.   

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/py0ikws - https://hizliresim.com/hvf4fcl - https://hizliresim.com/s8j7l4u

Ek açıklamalar(varsa): Rol yaptığımızı anladıkları halde trollemeye geliyorlar ve rolümüzü bölüyorlar. Böyle arkadaşların sunucudan uzaklaştırılması gerekli ya da ağır bir ceza almalarını rica ediyoruz.

« Son Düzenleme: 01.07.2024 06:49 Lirikalite »

#1 - 01.07.2024 08:36
@Fullecci @OGfantastic 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 01.07.2024 19:05
Akşam savunmami yaparım iyi günler

#3 - 01.07.2024 20:10
Arkadaşlar neden böyle bir role giriştiler bilmiyorum ama gece, gece canları sıkılmış toxiclik yapmaya çalıştılar. Yaptığı role bakıyorum ve leveline bu zamana kadar nasıl ban yemediğini şaşıyorum, dediğim gibi kişilerin canı sıkılmış ve saçma bir role giriştiler anlamsız şekilde agresif yaptılar ve polise şikayet edeceğiz tarzı cümleler kurdular, kişiler illegal bir oluşumda ve bizi polis şikayet etmekle tehdit ediyorlar :D şahidim.

#4 - 01.07.2024 22:29
Ic arkadaşım Milan Krieger karakteriyle ortağı olduğum işyerinin önünde rol yapıyorduk. Motorla dolaşmaya çıkalım derken tren raylarının orada latin birlik üyelerini gördük, komşudur diyerek rol yapmaya gittik.

Merak edip yanlarına geldik,Ne yaptıklarını sorduk. '' Gidin buradan zenci'' gibi laflar ederek agresif rp gerçekleştirdiler,gitmemizi istediler. Biz sakince gelip naptıklarını sormamıza rağmen. Ic den aldıkları gereksiz agresif tavır yetmezmiş gibi Pmden de ''rol ss yapacağız gider misiniz kanka'' gibisinden bir pm aldım. Rol ss yapmak istedikleri için İcden bizi gereksiz yere kovmaları rol zevkimizi baltaladı bizim de,şaşırdık duruma.

Graffiti yaptıklarını öğrendik attıkları /sme emotelarından. Hem bize gereksiz agresif tutum sergiledikleri için hem de mahalle sakini olarak ve işyerimizin çevre görüntüsünün kirlenmemesini istediğimiz için duvarın boyanmaması ricasında  bulunduk.   Ardından Ne çizeceklerini sorduk duvara, ters cevap vermeye devam ettiler.Velizar karakterisi ise çocukken graffiti yaptığını belirterek hala samimiyet kurmaya çalıştı. Biz de çizmelerine karışmayıp izlemeye başladık.

İzlemekten vazgeçtik, motorumuza binip gidelim derken aralarından biri motor çalma girişiminde bulundu, motoru çalmaya çalışan adamı durdurmak için ona saldırdım, diğer arkadaşları daha dahil olunca olaylar gelişti.

Fear rp ihlali yapmadık.  adamların yanına ''boyamayın duvarı basın gidin,gitmiyonuzmu hadi brawl'' diyerek gitmedik, yukarıda açıkladığım gibi gerçekleşti durum.
Milan ve Velizar karakterleri, özellikle Milan kas ve dayanıklılık açısından güçlü karakterler, ki zaten brawl rolüne girince ikimiz de düşmedik.

Mixing konusuna gelirsek, ''girek mi'' çok çelişkili bir kelime, arkadaşın bunu yanlış anlamış olması anlaşılabilir bi durum. Orada girmekten bahsettiğim şey brawl girmek değildi.
« Son Düzenleme: 01.07.2024 22:31 ffullecci »

#5 - 01.07.2024 23:50
Ic arkadaşım Milan Krieger karakteriyle ortağı olduğum işyerinin önünde rol yapıyorduk. Motorla dolaşmaya çıkalım derken tren raylarının orada latin birlik üyelerini gördük, komşudur diyerek rol yapmaya gittik.

Merak edip yanlarına geldik,Ne yaptıklarını sorduk. '' Gidin buradan zenci'' gibi laflar ederek agresif rp gerçekleştirdiler,gitmemizi istediler. Biz sakince gelip naptıklarını sormamıza rağmen. Ic den aldıkları gereksiz agresif tavır yetmezmiş gibi Pmden de ''rol ss yapacağız gider misiniz kanka'' gibisinden bir pm aldım. Rol ss yapmak istedikleri için İcden bizi gereksiz yere kovmaları rol zevkimizi baltaladı bizim de,şaşırdık duruma.

Graffiti yaptıklarını öğrendik attıkları /sme emotelarından. Hem bize gereksiz agresif tutum sergiledikleri için hem de mahalle sakini olarak ve işyerimizin çevre görüntüsünün kirlenmemesini istediğimiz için duvarın boyanmaması ricasında  bulunduk.   Ardından Ne çizeceklerini sorduk duvara, ters cevap vermeye devam ettiler.Velizar karakterisi ise çocukken graffiti yaptığını belirterek hala samimiyet kurmaya çalıştı. Biz de çizmelerine karışmayıp izlemeye başladık.

İzlemekten vazgeçtik, motorumuza binip gidelim derken aralarından biri motor çalma girişiminde bulundu, motoru çalmaya çalışan adamı durdurmak için ona saldırdım, diğer arkadaşları daha dahil olunca olaylar gelişti.

Fear rp ihlali yapmadık.  adamların yanına ''boyamayın duvarı basın gidin,gitmiyonuzmu hadi brawl'' diyerek gitmedik, yukarıda açıkladığım gibi gerçekleşti durum.
Milan ve Velizar karakterleri, özellikle Milan kas ve dayanıklılık açısından güçlü karakterler, ki zaten brawl rolüne girince ikimiz de düşmedik.

Mixing konusuna gelirsek, ''girek mi'' çok çelişkili bir kelime, arkadaşın bunu yanlış anlamış olması anlaşılabilir bi durum. Orada girmekten bahsettiğim şey brawl girmek değildi.
Arkadaş benim adıma savunmayi yapmiş iyi günler sonuçlana bilir

#6 - 02.07.2024 14:43
Milan_Krieger ve Velizar_Asadov karakterleri Fear RP & Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.

K&A