Konu: Jefferson Block Hunters Birlik üyeleri.  (Okunma sayısı 293 defa)

#0 - 01.07.2024 01:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @P A S H A Leger Gauthier Bruce Rayburn @kirpi Yaheem Howard @realone  @batubatu1111 Benjmain Cliff

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Callaghan birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS lerde gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deatmach
Mixing
İllegal Birlik Kural İhlali
Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Callaghan ve Kanzaki arasında bir GunRP gerçekleşiyor Callaghan GunRP den kazanarak çıkıp aktif olan Kanzaki üyelerini yüksek rütbelileri ile vurup alıyor, Sonrasında esir alınıyorlar ve gerekli roller yapılıyor Sho karakter ile IC de anlaşılıyor Leonardo Delgado karakterinden alacağımız 50K'yı Sho'un vereceğini söylüyor ve savaş rolünü yavaşdan salıp rahat takılıyoruz o sırada Jefferson Block Hunters bir anda Hood'u basıyor ve bize ateş açıyor Bunun içinde Benjamin Cliff karakteride bulunuyor bizim birliğimizden ayrılıp karşı tarafa geçiyor ve direk olarak ateş açıyor, 1'ci olarak Jefferson Block Hunters birliği ile IC de tanışıklılığımız bile bulunmuyor arkadaşlar sırf DM için discordlara yazıyorlar ve adam toplayıp başka birlikleride savaşa dahil ediyorlar, Adamlar ayrıca Sho karakterlerini esir aldığımızı nereden biliyorlar hepsinin telefonunu kırma rolü yaptık?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Leger Gauthier'ın ateş etmesi
Bruce Rayburn ve Yaheem Howard
Bruce ve Leger yine
Yaheem Howad'ın sivil olması

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar sabah baktığımda birlikde değillerdi bile şimdi hemen birliğe girip bize sıkıyorlar, gerekli cezayı almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 01.07.2024 01:10 Uzgun »

#1 - 01.07.2024 01:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.07.2024 01:08
Kanzaki'in düştüğünün ve telefonlarının alındığının kanıtı.

Ve ayrıca Benjamin karakterinin bizden çıktığının kanıtı.

#3 - 01.07.2024 01:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 01.07.2024 01:56
Silahı Yakuza birliğinden olan Sho Nagasawa'ya satmak için evine doğru gittim, olan savaşınızdan herhangi bir bilgim yoktu ve büyük ihtimal savaş için silaha ihtiyaçları vardı ve bende dediğim gibi satış yapmak için onların evinde bulundum ardından satışı gerçekleştirecektik baskından dolayı siz bana karşı ateş açtınız ve bende size açtım sonrasında da kaçırılma rolleri gerçekleşti.
« Son Düzenleme: 01.07.2024 02:01 realone »

#5 - 01.07.2024 02:03
Neden etiket yediğim hakkında fikrim yok, her şey oyun kuralları bölümüne uygun şekilde ihlal edilmeden yapıldı ve eğlenceli bir roldü kimse abartılı şekilde zorbalanmadı.

Bu şekilde diyorum çünkü çatışmadan sonra şikayet açmak adına SS'ler toplanırken adamların üstüne İŞEME(R19'a karşı) rolü yapmanız gibi abartıya kaçan ve OOC'ye kayan rollerinizi ele aldık ve buna rağmen rolünüze karşılık vermeden böyle çocukça roller sergilemeyip sadece çatışma rolü yapıp ayrıldık isteseydik sizlere daha beterini uygulayabilirdik ama yazımın başında da dediğim gibi her şeyi oyun kurallarına uygun şekilde, ihlal içermeden yaptık.

İnsanları zorbalamaktan vazgeçerseniz ve kurallara uyarsanız hiç şikayetleşmeden sakin ve dostane şekilde savaş rolü sürebilir ufak bir tavsiye tabi...

Meta, mixing vs. bu ihlalleri yapmadığımızın kanıtları(ek olarak telefonlarını aldık diyorsunuz saat farkına bakarsanız henüz telefonları almadığınız görülebilir):
Spoiler: GösterGizle

Olayların diğer tarafını anlatıyorum yani diğer ihlalleri yaptığımızı düşündüğün bölüm:
"Corona Barrio Locos 13 - CBLX3" birliğini tarafınıza çekiyorsunuz ve 1vs1 savaştığınızı iddia ediyorsunuz ardından bu kişiler Yakuzaların birliğini zorbalayıp il-legal rol sergiliyorlar peki bu sizce 2v1 yani adamları yanınıza çekmeniz durumu olmuyor mu? Oluyor. Olayların dengelenmesi adına siz bir oluşumu yanınıza çekip güç kazanırsanız mantıken karşı tarafta bunu yapabilir değil mi? Yapabilir bunları büyültmenin mantığı yok siz yapmasaydınız adamlar da yapmazdı zaten her şey basit bir mantıkla anlaşılabilir bir durum içerisinde yer alıyor.

DM vs. diye bahsettiğiniz yerin savunması(en alttaki DC SS'i)
Discord üzerinde kimse kimseyi A birliğinden B birliğine destek vermesi adına çağırmıyor, birlik içerisinde bulunan birisi savaşa girdiğinde mantıken kendi oyuncusunu savaşa çağırabilir değil mi? Her şeyi yanlış algı yaparak yansıtmaya gerek yok.(Zaten DC görüntüleri kanıt olarak geçmiyor o ayrı bir konu da böyle yalana veya algı yapılması can sıkıcı bunun için ekstra yazma gereği duydum.)
« Son Düzenleme: 01.07.2024 02:12 P A S H A »

#6 - 01.07.2024 03:11
Neden etiket yediğim hakkında fikrim yok, her şey oyun kuralları bölümüne uygun şekilde ihlal edilmeden yapıldı ve eğlenceli bir roldü kimse abartılı şekilde zorbalanmadı.

Bu şekilde diyorum çünkü çatışmadan sonra şikayet açmak adına SS'ler toplanırken adamların üstüne İŞEME(R19'a karşı) rolü yapmanız gibi abartıya kaçan ve OOC'ye kayan rollerinizi ele aldık ve buna rağmen rolünüze karşılık vermeden böyle çocukça roller sergilemeyip sadece çatışma rolü yapıp ayrıldık isteseydik sizlere daha beterini uygulayabilirdik ama yazımın başında da dediğim gibi her şeyi oyun kurallarına uygun şekilde, ihlal içermeden yaptık.

İnsanları zorbalamaktan vazgeçerseniz ve kurallara uyarsanız hiç şikayetleşmeden sakin ve dostane şekilde savaş rolü sürebilir ufak bir tavsiye tabi...

Meta, mixing vs. bu ihlalleri yapmadığımızın kanıtları(ek olarak telefonlarını aldık diyorsunuz saat farkına bakarsanız henüz telefonları almadığınız görülebilir):
Spoiler: GösterGizle

Olayların diğer tarafını anlatıyorum yani diğer ihlalleri yaptığımızı düşündüğün bölüm:
"Corona Barrio Locos 13 - CBLX3" birliğini tarafınıza çekiyorsunuz ve 1vs1 savaştığınızı iddia ediyorsunuz ardından bu kişiler Yakuzaların birliğini zorbalayıp il-legal rol sergiliyorlar peki bu sizce 2v1 yani adamları yanınıza çekmeniz durumu olmuyor mu? Oluyor. Olayların dengelenmesi adına siz bir oluşumu yanınıza çekip güç kazanırsanız mantıken karşı tarafta bunu yapabilir değil mi? Yapabilir bunları büyültmenin mantığı yok siz yapmasaydınız adamlar da yapmazdı zaten her şey basit bir mantıkla anlaşılabilir bir durum içerisinde yer alıyor.

DM vs. diye bahsettiğiniz yerin savunması(en alttaki DC SS'i)
Discord üzerinde kimse kimseyi A birliğinden B birliğine destek vermesi adına çağırmıyor, birlik içerisinde bulunan birisi savaşa girdiğinde mantıken kendi oyuncusunu savaşa çağırabilir değil mi? Her şeyi yanlış algı yaparak yansıtmaya gerek yok.(Zaten DC görüntüleri kanıt olarak geçmiyor o ayrı bir konu da böyle yalana veya algı yapılması can sıkıcı bunun için ekstra yazma gereği duydum.)

2v1 demişsin önce ona açıklık getirelim 1 tane kanıtın varsa El Corona daki birliği yanımıza aldığınza dair SS atar mısınız lütfen aşırı merak ediyorum cidden bizzat 1v1 kapışıyoruz, 
Konum işine gelirsek eğer altaki SS kırpılmış bir SS tahminimce öncesinde bir PM görüşmesi var ve ayrıca bir insan diğerine konum attı diye direk silahlanıp mı gidiyorsunuz, açık açık Meta yaptığınız ortada hiç yokdan yaptığınız ihlali kabullenin, hem ayrıca daha sabah profiline baktım karakterin Sivil durumundaydı hemen illegal bir birliğe girip ateş açmışsınız kısaca DM birliği olarak geçen birliğe geçipde ateş ediyorsunuz, Bir birimizi kandırmayalım lütfen Numan ayrıca El Coronadaki birliğin İllegal yasağı bile daha bitmemişken nasıl savaşa dahil etmemi bekliyorsun?

#7 - 01.07.2024 20:07
Bahsi geçen kanıtları atmama gerek bulunmuyor şikayet çerçevesi içerisinde yeterince savunmamı yaptım eğer A birliğinin B birliği ile rol yaptığının SS'ini istiyorsan bunu benden istememen gerekiyor, kendi yaptığınız rolleri bilmeyecek kadar new player olduğunuzu sanmıyorum.

Şikayet içerisinde bahsi geçen yerlerin savunmasını yaptım daha fazla ileti gönderip uzatma taraftarı değilim basit bir gun rp rolü o kadar, uzatmanın mantığı bulunmuyor. Günlerdir zaten savaştığınız şehirdeki örgütler tarafından bilinen bir durum bu nedenden dolayı sadece konum attı geldi sıktı mevzusu ortada değil, aradaki görüşmeler ve iletişimler sizleri ilgilendirmez iki örgüt kendi arasında ticaret vs. de sürdürebilir ve yardım isteyebilir normal bir durum.

Rolü sürdürmek en mantıklısı bu şekilde OOC'den isim vererek sinirli oynamanın anlamı yok ben rolümü yapıp çıkmaya devam edeceğim iyi günler.
« Son Düzenleme: 01.07.2024 20:11 P A S H A »

#8 - 03.07.2024 03:30
Alıntı yapılan: Savaş ve Çatışma Kuralları
İllegal birlikler iyilik melekleri değildir. Büyük bir çıkarları olmadığı sürece bölgesindeki sivil grupların refahı, sistemsel birliğinde olmayan kişileri sevmesinden ötürü ve buna benzer başka sebeplerden ötürü kollama rolüne gidemezler. Ucunda büyük bir çıkar sebebi olması FM tarafına sunulmalı ve izin doğrultusunda yapılmalıdır. FM onay vermeden böyle bir role girişim yasaktır.

Leger_Gauthier ve Bruce_Rayburn karakterleri Deathmatching & İllegal Kural İhlali kapsamında ceza alacak.
Yaheem_Howard karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.
Meta durumu değerlendirilecek.

K&A