Neden etiket yediğim hakkında fikrim yok, her şey oyun kuralları bölümüne uygun şekilde ihlal edilmeden yapıldı ve eğlenceli bir roldü kimse abartılı şekilde zorbalanmadı.
Bu şekilde diyorum çünkü çatışmadan sonra şikayet açmak adına SS'ler toplanırken adamların üstüne İŞEME(R19'a karşı) rolü yapmanız gibi abartıya kaçan ve OOC'ye kayan rollerinizi ele aldık ve buna rağmen rolünüze karşılık vermeden böyle çocukça roller sergilemeyip sadece çatışma rolü yapıp ayrıldık isteseydik sizlere daha beterini uygulayabilirdik ama yazımın başında da dediğim gibi her şeyi oyun kurallarına uygun şekilde, ihlal içermeden yaptık.
İnsanları zorbalamaktan vazgeçerseniz ve kurallara uyarsanız hiç şikayetleşmeden sakin ve dostane şekilde savaş rolü sürebilir ufak bir tavsiye tabi...
Meta, mixing vs. bu ihlalleri yapmadığımızın kanıtları(ek olarak telefonlarını aldık diyorsunuz saat farkına bakarsanız henüz telefonları almadığınız görülebilir):
Olayların diğer tarafını anlatıyorum yani diğer ihlalleri yaptığımızı düşündüğün bölüm:"Corona Barrio Locos 13 - CBLX3" birliğini tarafınıza çekiyorsunuz ve 1vs1 savaştığınızı iddia ediyorsunuz ardından bu kişiler Yakuzaların birliğini zorbalayıp il-legal rol sergiliyorlar peki bu sizce 2v1 yani adamları yanınıza çekmeniz durumu olmuyor mu? Oluyor. Olayların dengelenmesi adına siz bir oluşumu yanınıza çekip güç kazanırsanız mantıken karşı tarafta bunu yapabilir değil mi? Yapabilir bunları büyültmenin mantığı yok siz yapmasaydınız adamlar da yapmazdı zaten her şey basit bir mantıkla anlaşılabilir bir durum içerisinde yer alıyor.
DM vs. diye bahsettiğiniz yerin savunması(en alttaki DC SS'i)Discord üzerinde kimse kimseyi A birliğinden B birliğine destek vermesi adına çağırmıyor, birlik içerisinde bulunan birisi savaşa girdiğinde mantıken kendi oyuncusunu savaşa çağırabilir değil mi? Her şeyi yanlış algı yaparak yansıtmaya gerek yok.(Zaten DC görüntüleri kanıt olarak geçmiyor o ayrı bir konu da böyle yalana veya algı yapılması can sıkıcı bunun için ekstra yazma gereği duydum.)