Konu: Mercer_Jones refure rp  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 01.07.2024 00:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mercer_Jones @arap35

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Masiva @Belizard

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da yer alıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Stanley karakteri ile birlikte hood bölgesinden geçerken kaza yapıyorlar. Araçları bozuluyor. Mercer Jones'in bulunduğu birlikle ic bir savaşımız sürdüğü için arkadaş role girip vurulmak yerine quit atmayı tercih ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Video da görüldüğü gibi arkadaş kasıtlı olarak quit atıyor, beş dakika içerisinde oyuna giriş sağlamıyor.

« Son Düzenleme: 01.07.2024 04:13 MuratBeyhan02 »

#1 - 01.07.2024 00:16
Ufak bir açıklama getireceğim. Arkadaş Stanley karakteri ile birlikte hood bölgesinden geçerken kaza yapıyorlar. Araçları bozuluyor. Mercer adlı arkadaş vurulacağını anladığı için /q atmayı tercih ediyor. Gereksiz hareketler. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.07.2024 08:30
@arap35 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 02.07.2024 01:40
Şahıslarla hiçbir şekilde role girmedim. Kanıtı incelediğimde kendi ismimi bile görmüyorum; keyfi açılmış bir şikayettir. :)

#4 - 02.07.2024 02:49
Şahıslarla hiçbir şekilde role girmedim. Kanıtı incelediğimde kendi ismimi bile görmüyorum; keyfi açılmış bir şikayettir. :)

Haklılık payın var. Giremedik, kazayı yapıp q attın. Bizde ondan bahsediyoruz tam olarak.

#5 - 02.07.2024 19:34
İyi akşamlar

Mercer Jones isimli karakterin o bölgede oyundan çıktığına dair bir görüntü  yer almıyor, sadece log mevcut. Kanıtlar yetersiz. Bu yüzden yetersiz kanıt sebebiyle şikayeti kapatıyoruz. Net kanıtlar ile şikayet açmalısınız.