Konu: jasiel caminando - pd rolünde q  (Okunma sayısı 81 defa)

#0 - 30.06.2024 19:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jasiel Caminando @baran2344

Olaya dahil olan şahit karakter adı: VCPD

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.06.2024 - 19.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olağan devriyemize devam ederken bir evin içinden silahla çıkan iki kişi görüldü, birinde shotgun vardı. Shotgunlu olan arabayla kaçtı ve kaçmayı başardı. Diğeri için de eve giriş yaptık. Eve girer girmez q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Daha öncesinde de aynı konuda vukuatı var.
Alıntı
[26.06.2024] Jasiel Caminando adlı karakter ozmeninho isimli yetkili tarafından Aktif Rolde Çıkış Yapmak (VCPD) sebebi ile 3000 dakika cezalandırıldı.

#1 - 01.07.2024 00:53
Polisler ile konuştum, içeri girdiklerini bilmiyordum. Oyuna sadece arkadaşa araç anahtarı vermeye girdim zaten, çıkacaktım. Polisler arkadaşı kovalayınca bende q attım. Polis arkadaş şikayet açınca kendisine ulaşıp silahımla birlikte teslim oldum.

https://i.hizliresim.com/t4pyygt.png

#2 - 01.07.2024 02:25
arkadaş gelip silahıyla teslim oldu, kapanabilir

#3 - 01.07.2024 04:21
k&a