Konu: Fred_Adams - Power Gaming , PD Rolünde Q  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2024 04:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fred Adams @wolkey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: PD rolündeki arkadaşlar.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.06.2024 - 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

PD rolünde Q atmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisini PD rolünde kovalamaya başladık, aracını sağa çekti durdu sonrasında tekrardan kaçmaya başladı buraya kadar bir sıkıntı yok. Sonrasında aracına park atıp aracından indi ve bunny yapa yapa, çok yüksek yerlerden atlaya atlaya bizden kaçmaya başladı. En son bir apartmana girerek Q attı ve beklememize rağmen oyuna dönmedi. Roldeki arkadaşlar evden çıkmamı söylediği için ve telsizden anonslar geldiği için 5 dakika bekleyemeden çıkmak zorunda kaldım, fakat görüldüğü üzere çokta internet kopması gibi bir çıkışa benzemiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kendimde arkadaşın arkasından bazen aynı şekilde gitmek zorunda kaldım, ihlal yaptığı için kaybetmek istemiyordum kendisini.

#1 - 22.06.2024 05:52
@wolkey 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#2 - 22.06.2024 11:25
Olayı şu şekilde özetliyim kendimi evime kitleyecektim fakat modlarım sebebi ile aniden oyundan atıyor, sistemde de (kendi isteği) olarak gözüküyor oyuna tam üç dakika içerisinde geri girdiğim halde arkadaşların hiçbirisi orada değil bırakıp gitmişlerdi direkt kendileri loglardan da giriş ve çıkış saatim kontrol edilebilir extra olarak sonrasında bir yetkili çağırıp aracımı düştüğü yerden aldırtarak oyunuma devam ettim arkadaşların isimlerini de kaçışma sırasında görmediğim için onlara ulaşamadım da bu şekilde
cezam neyse çekebilirim.

#3 - 22.06.2024 11:27
modlarım sebebi ile oyundan anlık atıyor, tekrar girmeye çalıştığım sırada o an bana iki karakter ile giriş yapamazsınız hatası veriyor bu sebep ile üç dakika gibi bir süre ardından tekrar giriş yaptım olayın geri kalan kısımlarında hatalı olduğumun farkındayım.

yetkili arkadaşlara ilgileri ve vericekleri ceza için şimdi den teşekkür ederim.

#4 - 22.06.2024 19:34
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=160945.0

Bu şikayettede aynı şey yapılmış, power gamingle alakalı bir savunma gelmeyecekse sonuçlanabilir..

#5 - 23.06.2024 05:28
Şikayet incelendi.

Fred_Adams karakteri Powergaming kapsamında cezalandırılacak.

K&A