Konu: birlik kural ihlali ve non rp - taymor fluellen  (Okunma sayısı 155 defa)

#0 - 11.06.2024 18:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @andaç taymor fluellen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:29 / 11.06.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
˧ 1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
İsim değişimi kullanan karakterler 72 saat boyunca hiçbir çatışmaya/savaşa dahil olamaz.

Ağır silahlar(AK-47, Shotgun vb.) ile bisiklet, motor gibi araçları süremezsiniz. Non RP kapsamında ceza alabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi NC attı, 72 saati doldurduğunu sanmıyorum ama savaş rollerinde. Ayrıca pompalı tüfek ile motor sürüyor politikalarda belirtildiği gibi NON-RP

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/nflglu kendi videosu

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 11.06.2024 19:12 kill4you »

#1 - 11.06.2024 19:18
andaç adına yazıyorum;

72 saat geçti, her şeyden şikayet açmayı bırakın. OOC olarak kinlenmişsiniz, sadece bir oyun için kinlenmeye gerek yok. 72 saat geçmediyse bile benim sokakta rol yaptığım kişilere ve bana ateş açıldı, bunun sonucunda bende sıktım. Ayrıca bu sabahta rol yaptığım bölgeye gelip ateş açtınız. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir, iyi forumlar.

#2 - 12.06.2024 00:42
seni tanımıyorum bile sana neden kin besleyelim? hata olduğunu düşünerek açtım. 72 saati doldurduğunu sanmıyorum, husumetimizin olması geçerli bir sebep değil politikalarda belirtilmiş 72 saat hiç bir şekilde savaş rolünde olmamalısın, kendini de korumuyorsun Idlewood'a tek başına gelip baskın denemişsin. Dönüşünde motor kullanıyorsun fakat üstünde ağır silah olarak geçen pompalı var ikinci ihlal. yetkili sonuçlandırabilir.

#3 - 12.06.2024 08:40
seni tanımıyorum bile sana neden kin besleyelim? hata olduğunu düşünerek açtım. 72 saati doldurduğunu sanmıyorum, husumetimizin olması geçerli bir sebep değil politikalarda belirtilmiş 72 saat hiç bir şekilde savaş rolünde olmamalısın, kendini de korumuyorsun Idlewood'a tek başına gelip baskın denemişsin. Dönüşünde motor kullanıyorsun fakat üstünde ağır silah olarak geçen pompalı var ikinci ihlal. yetkili sonuçlandırabilir.

Bende seni tanımıyorum, her neyse. Herhangi bir hata yok, adminler 72 saat geçip geçmediğine bakabilir. Diğer yazdığın şeyler için savunma:

#4 - 16.06.2024 17:34
şu ooc kin lafı saçmalığını bırakabilir misiniz artık? kafamda kurmuyorum bak sunucu politikalarında yazıyor. hata olduğunu düşünerek şikayet oluşturdum neden kişisel algılıyorsun

« Son Düzenleme: 16.06.2024 17:51 kill4you »

#5 - 16.06.2024 21:09
72 saat için kanıtlar yetersiz. Taymor_Fluellen karakteri NON-RP kapsamında cezalandırılacak.

İl-legal Kurallar,  5) SAVAŞ VE ÇATIŞMA KURALLARI
Alıntı
Ağır silahlar(AK-47, Shotgun vb.) ile bisiklet, motor gibi araçları süremezsiniz. Non RP kapsamında ceza alabilirsiniz.