Konu: DM  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 16.06.2024 00:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo Harden, Yajeel Arron, Dequinn_Wade @Galara @32Aamirkhan32 @Masiva

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Tashika

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bizi takiplemeyin diyor, zaten takiplemiyoruz ve onların üst yolundan gidiyoruz bilerek. Gişeye gidiş tek yol orası oldugu için oradan gidiyoruz. Durduk yere ateş açıyorlar, sırf savaşta  vuramadılar diye şimdi vurmaya calısıyorlar  :)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılsın, sunucuya sadece DM için giren tayfdadan ibaretler. Ayrıca arkadaşların rütbelerinin birinin R19, diğerinin R15 olduğunu belirtmek isterim. Yönetici birliğinin adını kötülüyorlar, caydırıcı bir ceza alırlarsa sevinirim.

#1 - 16.06.2024 00:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo Harden, Yajeel Arron, Dequinn_Wade @Galara @32Aamirkhan32 @Masiva

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Tashika

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bizi takiplemeyin diyor, zaten takiplemiyoruz ve onların üst yolundan gidiyoruz bilerek. Gişeye gidiş tek yol orası oldugu için oradan gidiyoruz. Durduk yere ateş açıyorlar, sırf savaşta  vuramadılar diye şimdi vurmaya calısıyorlar  :)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılsın, sunucuya sadece DM için giren tayfdadan ibaretler. Ayrıca arkadaşların rütbelerinin birinin R19, diğerinin R15 olduğunu belirtmek isterim. Yönetici birliğinin adını kötülüyorlar, caydırıcı bir ceza alırlarsa sevinirim.

Benim sana vurduğum hasar muhtemelen Hotline içerisinde önüme geçtiğin içindir. Farkındaysan seni düşüren 23:09'da Yajeel karakteri. Yani beni hasarlarda görüp şikayete eklemen pek hoş olmamış. Düştüğün saat ile hasarlar saatinde hasar aldığın kişi Yajeel. Sonuçlanabilir.

#2 - 16.06.2024 00:22
Selamlar, rolde ben de olduğum için cevap verme gereği duydum. Seni orada vuran, Dequinn Wade değil; Yajeel Arron kardeşim. Yönetimi kandırmaya teşebbüs etmesen, senin için iyi olabilir. Onun dışında, "dm için oyuna giren ekip bunlar" kelimen yalnızca Idlewood düşmanlığı taşıyor. Dm için oyuna giren bir ekip olsak, onay alamayız öyle değil mi?  :( Bir de unutmadan, sizle savaşa girmedik kardeşim. Her hotlineda düşmenizi,  savaş olarak mı algıladınız? Bırak bu kindarlığı dostum, oyun oynuyoruz. Bak keyfine, icdeki kinini foruma kadar taşıma. Seni vurmamızın sebebi gayet basit, ikinci hotline için yola çıkmışız ve bizi rehber olarak kullanmanı istemediğimizden; sana "takibi kes" diye uyarı yaptık. Üst yoldan gidip yine de bizi gözetleyerek takipte olman, seni kurtarmadı ve önümüze tekrar çıktın. Biz de vurduk, olay basit ve DM ile alakası yok. Aktif bir hotlinedasın ve yine düştünüz, iyi forumlar.  :sampanya:

#3 - 16.06.2024 00:24
Selamlar, rolde ben de olduğum için cevap verme gereği duydum. Seni orada vuran, Dequinn Wade değil; Yajeel Arron kardeşim. Yönetimi kandırmaya teşebbüs etmesen, senin için iyi olabilir. Onun dışında, "dm için oyuna giren ekip bunlar" kelimen yalnızca Idlewood düşmanlığı taşıyor. Dm için oyuna giren bir ekip olsak, onay alamayız öyle değil mi?  :( Bir de unutmadan, sizle savaşa girmedik kardeşim. Her hotlineda düşmenizi,  savaş olarak mı algıladınız? Bırak bu kindarlığı dostum, oyun oynuyoruz. Bak keyfine, icdeki kinini foruma kadar taşıma. Seni vurmamızın sebebi gayet basit, ikinci hotline için yola çıkmışız ve bizi rehber olarak kullanmanı istemediğimizden; sana "takibi kes" diye uyarı yaptık. Üst yoldan gidip yine de bizi gözetleyerek takipte olman, seni kurtarmadı ve önümüze tekrar çıktın. Biz de vurduk, olay basit ve DM ile alakası yok. Aktif bir hotlinedasın ve yine düştünüz, iyi forumlar.  :sampanya:
Selamlar, yorumlarla savunma yaptığın, kullandığın emojilerden haksız olduğun az çok belli olmakta. Adminler toxic tavırını görünce gerekli susturma/jail cezasını verecektir. Yaptığınız toxicliklere karşılık vereceğimi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Videolu şekilde sizi takip ettiğime dair kanıt attığınız takdirde şikayeti çekeceğim.

Sırf takip etme dediniz diye full üst yoldan gittim, otoban çıkışı beni vurdunuz.

#4 - 16.06.2024 00:28
Selamlar.
Daha bu gece olan hotline'da bizi takip ettiğin için seni vurduk, en az 2 defa seni karakterlerimiz fazlasıyla uyardı, takip ettiğinden dolayı da çözümü seni vurarak bulduk. Şikayet açmak için açmayın, sizinle ne zaman savaşa girdiğimizi de hiç bir şekilde hatırlamıyorum. Şu toxic dili bırakmalısın. Kanıt istiyorsan da zaten attığın ss'de de seni uyardığımız bariz ortada gıcıklık olsun diye takip ediyorsun. OOC sicilime bakarsan hiçbir zaman DM odaklı oynamadığımı fark edebilirsin, başka diyeceğim birşey yok sonuçlanabilir. Hayırlı bayramlar diliyorum.

#5 - 16.06.2024 14:29
Arkadaşlar videolu şekilde, veyahut ssli şekilde savunma yaparsanız sevinirim buraya 40 makale de yazsam, kanıtım olmadan geçersiz sayılacaktır. Arkadaşlardan herhangi bir görsel/video şeklinde savunma bekliyorum, eğer videonuz/görseliniz yoksa şikayet sonuçlanabilir. Yada videolarında hileleri çıktığı için atmıyor olabilirler. Ekstra olarak log kontrolleri de sağlanırsa sevinirim. Arkadaşların çoğu hileden ban yedi ve banları geri açıldı. (Şüpheli, moderasyonda oyuncular) kategorisindeler.

#6 - 16.06.2024 20:03
Arkadaşlar videolu şekilde, veyahut ssli şekilde savunma yaparsanız sevinirim buraya 40 makale de yazsam, kanıtım olmadan geçersiz sayılacaktır. Arkadaşlardan herhangi bir görsel/video şeklinde savunma bekliyorum, eğer videonuz/görseliniz yoksa şikayet sonuçlanabilir. Yada videolarında hileleri çıktığı için atmıyor olabilirler. Ekstra olarak log kontrolleri de sağlanırsa sevinirim. Arkadaşların çoğu hileden ban yedi ve banları geri açıldı. (Şüpheli, moderasyonda oyuncular) kategorisindeler.

:D Sonuçlanabilir.

#7 - 16.06.2024 21:29
Maskeli, silahlı halde olan çatışmaya giden bir grubun arkasından gidip verilen uyarıları kulak asmazsanız doğal olarak karşı taraf size bir süre sonra ateş açar.