Konu: Joseph_Dark ve Latty_Hammet [11/06/24 - 21.18]  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2024 21:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ByCrowzy (Joseph_Dark) - @mematibass35 (Latty_Hammet)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/06/24 - 21.18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Güvenli bölge ihlali - Retarted Roleplay
Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Kafa dağıtmak için sunucuya girdim ve rol arıyordum. ViceMall'a gittim, rol yapmak için geziniyordum. Joseph ve Latty isimli arkadaşları gördüm. Onlarla role girmeden önce etraflarında biraz gezindim ve direkt olarak dikkatlerini çekmeyi başardım. Rol çevirmek için yanlarına gittim, ancak Joseph ve Latty isimli arkadaşlar agresif bir yaklaşım gösterdiler. Beni kışkırtıp sonra da Joseph'in beni dövmesi, rol zevkimi bozdu. Durduk yere karakterime: "Salak bunlar, rahatsız ediyorsun, kaşınmak senin hakkın" gibisinden kışkırtmaya başladılar. Videoda görüldüğü gibi yapılan kural ihlalleri ortada.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/h94f8v
Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezalandırılma yapılsın.

« Son Düzenleme: 11.06.2024 21:58 exeqwe »

#1 - 13.06.2024 20:40
Hayır dostum sen bizim rolümüzü sebepsizce bozdon ve Joseph adlı kişi kim bilmiyorum ben sana agresif yapmadım sen gelip troll hareketler yaptın.

#2 - 14.06.2024 00:18
Hayır dostum sen bizim rolümüzü sebepsizce bozdon ve Joseph adlı kişi kim bilmiyorum ben sana agresif yapmadım sen gelip troll hareketler yaptın.
Merhaba, iyi günler. Öncelikle attığım videoda herhangi bir troll veya sizin rolünüzü baltalayacak bir şey yaptığımı göremiyorum. ViceMall önünde rol ararken sizi görüyorum, yanınıza geliyorum ve konuşmaya çalışıyorum fakat şikayette belirttiğim "Güvenli bölge ihlali ve Retarted Roleplay" ihlallerini gerçekleştiriyorsunuz. Bana durduk yere agresif şekilde yanaşıp karakterimi aşağılayacak kelimeler kullanıyorsunuz ve üstüne de dövüyorsunuz. Troll yaptığıma dair kanıtlarını buraya atabilirsin, yazarak bir şey kanıtlanmaz ve cezalandırılmaz.

Sadece senin ihlalini kanıtlamama yetecek ekran görüntüsü bile burada, video da ilk yanıtımda. Yetkililer inceleyecek ve doğru kararı verecektir.
Ekran görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

Ortada bir şey olmamasına rağmen kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Rol yapmaya çalışırken önce beni kovmaya çalış, sonra da troll yaptın diye yalan söyle. Sizinle daha fazla laf dalaşına girmek istemiyorum ve son kararı tekrar belirterek yetkililere bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 14.06.2024 00:24 exeqwe »

#3 - 16.06.2024 04:20
Bu seferlik iki tarafı da uyarıyorum.

@exeqwe Karakterlerin etrafında öylece dönmemelisiniz, NON-RP bir görüntü oluşuyor.
@mematibass35 Güvenli bölgede agresif rol yapmamalısınız, brawl atmamalısınız.

K&A