Konu: Stephan_Dwainstar - Aubrey_Banks ,bir çok kural ihlali  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 14.06.2024 11:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stephan_Dwainstar  @aka grand mafia   Aubrey_Banks   @veensey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @LLC 'nin forum susturması olduğu için onun adına açıyorum.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2024 / 23:00 ile 23:15 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX+HATALI DO KULLANIMI+PG+YKİ+OOC BÖLME+REFUSE-RP+NON-RP+EMOTESİZ ATEŞ+PM RAHATSIZLIK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: çok uzun olduğu için ihaller hepsini tek tek yazsam çok uzun olur, bu yüzden yaptıkları ihlalleri açıklaması ile birlikte altta belirteceğim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kısa olduğu için önce aubrey banks
B bölme

non-rp, araba patladı ve arkadaşı da olmak üzere bende düştüm, daha süremiz varken arkadaşını kaçırır emotesi ile ayakta olmayan karaktere bunu yaparak non-rp yapmistir.

Emotesiz ateş ediyor arkadas

pm rahatsizlik veriyor

stephan dwanstar
mix

https://streamable.com/eozc8r
hatalı do kullanımı

PG yapıyor, ilk denemesi aracın 60 civarında hız yaparken oluyor, ardındna "zorlar" emotesi ile tekrar dene atıyor bunu yazmadan önce bende aracı kilitler emotesi atarken yazı yazdığım için araç yavaşlıyor bu yüzden atlarken hızım sıfır gibi görünüyor, text tabanlı bir sunucu olduğu için ben orada hala seyir halindeyim sonuç olarak. Bu yüzden giden araçtan silahla yaralandıktan sonra gitmesi pg'e girer.

silahla vurulmuş birisi koşarak kaçarken balkondan aşşağıya atlıyor. YKİ

ardından emote atıp araçla kişiye ufak bir dokunuş yapıp yere düşürür emotemi hiçe sayaran non-rp yapıp zıplaya zıplaya kaçıyor.

Burada refuse rp yapıp role uyum sağlamayarak rolden kaçmaya devam ediyor. refuse,rp

burada geri geri çarpıp hafif ileri giderek inmek istiyorum lakin kişi kalkıp tekrar koşa koşa kaçıyor.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.06.2024 12:12
kendi adıma savunmamı yaparım, boş şikayet ::)

#2 - 17.06.2024 04:36
Şikayet incelendi.

Aubrey_Banks karakteri /b kapsamında cezalandırılacak.
Stephan_Dwainstar karakteri Bunny, Refuse RP & Hatalı Emote kapsamında cezalandırılacak.
YKİ için yetersiz kanıt.

K&A