Öncelikle merhaba dostum. Bana neden şikayet açtığını pek anlamadım fakat sana kısaca özetliyeyim. Seni Crenshawn mahallesini izlerken zaten gördük. Aracına bindin ve Idlewood'dan geçtin o sırada Idlewood'da bekliyorduk sizlerden birinin geçmesini. Seni gördükten sonra peşine takıldık ve sen bunu zaten fark ettin çünkü Market caddesinden sonra aşırı agresif kullanarak kaçmaya çalıştın. Olayın olduğu yere geldiğimizde ise Ronald' karakteri silahını almayı unuttuğu için seni orada oyalamam gerekiyordu ve önüne kırarak senin ile muhabbete giriştim.
Sonrasında sağ çekmeni ve orada görüşmemiz gerektiğini söyledim. Çünkü yolun ortasında durursak çok fazla dikkat çekecektik. Yolun kenarına geçtiğimizde ise Sana sorular sormaya başladım. Çünkü oyalamam gerekiyordu. Belli bir süre sonra Ronald karakteri arkadaşı ile geldi ve arabada olduğu için "Bacak arasında ki Shotgun model silahını" çıkartarak seni vurdu.
Arabada olduğunun kanıtı da şu şekilde :
Bir savaştayız ve çete üyelerin ile sohbet edip mahallede bekliyorsun. Sonrasında seni düşman çete üyeleri görüyor ve takipliyor. Bir süre sonra ise vuruluyorsun. Bu gayet normal bir durum diye düşünüyorum. Savaşa dahil olmak istemiyorsan çete üyelerin ile gezip mahallede gezmemen gerekiyor. Ghost takılıp rolüne devam edebilirdin NC attıysan.
Burada da şu şekilde göstereyim. Stanley karakteri Crenshawn çete üyeleri gelirse diye nabız yokluyor, etrafımızda turluyarak zaman kazanmaya çalışıyoruz.