Konu: Judah_Mays - Aubrey_Banks - Stephan_Dwainstar (GB İHLALİ) [9.06.2024]  (Okunma sayısı 303 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.06.2024 15:08
Yönetimi kandırmak mı? Siz kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz, masum ayağına yatıyorsunuz. Daha ilk günde sizin sokağınıza sıktığımızda oluşum şikayeti açmamanız ve sokağımızı basıp düşmeniz daha sonra da oluşum şikayetini iki gün sonra açmanız yetkililere “arkadaşlar ihlal yapıyor, biz bundan dolayı savaşmıyoruz” ayağına yatmanız yönetimi kandırmanızın ilk göstergesi. Bir skinden dolayı böyle uğraşlara girmeniz zaten çok saçma. Bir de yönetimi kandırıyormuşuz biz, açtığınız şikayetlerin sonuçlanmasını bekleyin forumda toksiklik yapmayın.
« Son Düzenleme: 10.06.2024 15:10 Eserrrooo »

#11 - 10.06.2024 15:23
o gün motelde kullandığım skin gayet normal bir skin, birde şikayete erme28017 adlı arkadaş yazsın diğer çocuklar yazmasın emoji atarakta toxiclemeye çalışıyor. Sizin gibileri çok gördüm ben kardeşim yönetimi kandırmaymış bak hele ya ::) hadi daha boş konuşmayın
veensey isimli dostum, bak şimdi kısa bir örnek göstereceğim. Sizin adınıza açılmış forumlarda sizin r20'li bir arkadaşın foruma müdail olmasında bir problem olmuyor, Fakat aynı durumda benim birlik arkadaşımın sizin ihlal yaptığınıza dair kanıt göndermesi neden bu kadar zorunuza gidiyor?, İhlali bariz olarak zaten ss'lerin tümünde mevcuttur. Bence daha fazla ileti kirliliği yapmak yerine, yetkili kararını bekleyelim ve forumu kirletmeyelim.

#12 - 10.06.2024 15:25
o gün motelde kullandığım skin gayet normal bir skin, birde şikayete erme28017 adlı arkadaş yazsın diğer çocuklar yazmasın emoji atarakta toxiclemeye çalışıyor. Sizin gibileri çok gördüm ben kardeşim yönetimi kandırmaymış bak hele ya ::) hadi daha boş konuşmayın
veensey isimli dostum, bak şimdi kısa bir örnek göstereceğim. Sizin adınıza açılmış forumlarda sizin r20'li bir arkadaşın foruma müdail olmasında bir problem olmuyor, Fakat aynı durumda benim birlik arkadaşımın sizin ihlal yaptığınıza dair kanıt göndermesi neden bu kadar zorunuza gidiyor?, İhlali bariz olarak zaten ss'lerin tümünde mevcuttur. Bence daha fazla ileti kirliliği yapmak yerine, yetkili kararını bekleyelim ve forumu kirletmeyelim.
ben senin dostun değilim kardeşim, kendi ağızınla diyorsun r20. r20 tabiki şikayete dahil olabilir. Senin değişik kafalı arkadaşların olmasın.

#13 - 10.06.2024 15:58
Yönetimi kandırmak mı? Siz kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz, masum ayağına yatıyorsunuz. Daha ilk günde sizin sokağınıza sıktığımızda oluşum şikayeti açmamanız ve sokağımızı basıp düşmeniz daha sonra da oluşum şikayetini iki gün sonra açmanız yetkililere “arkadaşlar ihlal yapıyor, biz bundan dolayı savaşmıyoruz” ayağına yatmanız yönetimi kandırmanızın ilk göstergesi. Bir skinden dolayı böyle uğraşlara girmeniz zaten çok saçma. Bir de yönetimi kandırıyormuşuz biz, açtığınız şikayetlerin sonuçlanmasını bekleyin forumda toksiklik yapmayın.
Ben bir skinden dolayı bu kadar uğraş altına yatmıyorum şikayet sebepleri orda teker teker belirli ve tüm ss'lere ekte edili zaten, Dikkatle hepsini inceleyebilirsin. Mesela en kısa örnek /do Biraz önümde hurt 1 at Antonio, ben hayatımda böyle bir /do emotesi görmedim, görmem diye tahmin ediyordum ama sayenizde gördüm. Her cezayı karışıkta olsa parantez içersinde belirttim ve toxiclik yapmaya çalışmıyorum hiç bir şekilde, arkadaşın foruma :D falan atıyor. emre28017 falan yakışmıyor, sana şikayet açılıyor ve toksik toksik hareketler yapıyorsun. Savunman yapıldıysa sonuçlansın, ileti kirliliği yapmayalım.

#14 - 10.06.2024 16:03
Ben mi boş yapıyorum? 15 dakikada bir kendi kendine ileti kirliliği yapıyorsun, daha sonra boş yapmayın diyorsun, yakışmıyor. Sizinle inan OOC derdim yok, olamaz da. Bizden öğreneceğin şey yok diyorsun, yaptığınız ihlaller buradan Moskova'ya uzanıyor, farkında değilsin.

#15 - 10.06.2024 18:53
İncelemede.

#16 - 11.06.2024 20:10
Judah_Mays RK,
Stephan_Dwainstar RK + Hatalı Emote Kullanımı,
Aubrey_Banks Powergaming kapsamında ceza alacak.

Diğer belirtilen ihlaller için yetersiz kanıt. Toxic/Flame içerikli iletileriniz silindi ve forumdan ceza aldınız. Devamında oyun içerisinden ceza alacaksınız.