Konu: Samuel Grego - Leo Esclada  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2024 00:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel Grego - Leo Esclada @LegitimuZ @Duygusuz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK - Retarted RP - Fail RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla bir kavgaya giriştik ve ikisini de düşürdüm. Daha sonra Leo'nun çenesine tekme atarak bayıltmayı denedim ve bunu /dene olarak attım. Fakat, Leo arkadaşımız bayılma rolü yapmadı ve ayağa kalktığı gibi tekrar geldi bana saldırdı. Aynı şekilde Samuel Grego karakteri de bana saldırdı. Bu olayların hepsini ss aldım. Sonrasında bu arkadaşlar düştüğü halde hala bana agresif rolü yapmaya devam ettiler, kişilerden şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

https://streamable.com/k3tliq

Ek açıklamalar(varsa): Bu kişilerin böyle bir platformda durmasını doğru bulmuyorum. Bu kişilerin acilen yasaklanması gerekiyor.

#1 - 11.06.2024 00:12
Hendisi hareket halindeki araca kendi aracıyla bilerek çarparak küfür etti ve bizi durdurdu sonra kavga başlattı.Biz uyarıda bulunduk sonra rolde emotelerimizi vererek kavga ettik. Kendisi 1 hp kaldığında kaçıp zıplaya zıplaya binaların tepesine gitti. Hpsini doldurup geri geldi ve tekrardan bize saldırdı. Yoldan geçen birisinede aynı şekilde agresif rol yaparak saldırdı sonra bize rk diyerek ihlal ettiğimiz öne sürdü. Anlatıcaklarım bu kadar. Bu durumların sslerini alarak bize durduk yere ceza aldırmaya çalışıyor kendisi tamamen troll amaçlı bunu yapıyor.

#2 - 11.06.2024 00:12
Hendisi hareket halindeki araca kendi aracıyla bilerek çarparak küfür etti ve bizi durdurdu sonra kavga başlattı.
biz uyarıda bulunduk sonra rolde emotelerimizi vererek kavga ettik. Kendisi 1 hp kaldığında kaçıp zıplaya zıplaya binaların tepesine gitti.Hpsini doldurup geri geldi ve tekrardan bize saldırdı. Yoldan geçen birisinede aynı şekilde agresif rol yaparak saldırdı sonra bize rk diyerek ihlal ettiğimiz öne sürdü. anlatıcaklarım bu kadar. Bu durumların sslerini alarak bize durduk yere ceza aldırmaya çalışıyor kendisi tamamen troll amaçlı bunu yapıyor.

Hesabımı incelersen bunların hiçbiri troll amaçlı değil. Eğer can doldurduğuma dair kanıtın varsa bana bunu iletebilirsin.

#3 - 11.06.2024 00:15
Hendisi hareket halindeki araca kendi aracıyla bilerek çarparak küfür etti ve bizi durdurdu sonra kavga başlattı.
biz uyarıda bulunduk sonra rolde emotelerimizi vererek kavga ettik. Kendisi 1 hp kaldığında kaçıp zıplaya zıplaya binaların tepesine gitti.Hpsini doldurup geri geldi ve tekrardan bize saldırdı. Yoldan geçen birisinede aynı şekilde agresif rol yaparak saldırdı sonra bize rk diyerek ihlal ettiğimiz öne sürdü. anlatıcaklarım bu kadar. Bu durumların sslerini alarak bize durduk yere ceza aldırmaya çalışıyor kendisi tamamen troll amaçlı bunu yapıyor.

Hesabımı incelersen bunların hiçbiri troll amaçlı değil. Eğer can doldurduğuma dair kanıtın varsa bana bunu iletebilirsin.
Ha binanın tepesine çıkıp canını doldurup geri geldiğini reddediyorsun yani ?

#4 - 11.06.2024 00:15
Madem video kaydı aldın aracın ile sürterek küfür ettiğin kısmı da video halinde at da topluca kim suçlu kim agresif rol kesiyor görelim.

#5 - 11.06.2024 00:54
İstediğin kadar buraya böyle şeyler yazabilirsin, bir kanıtın olmadığı zaman boşa söylemiş kalırsın. Ben öyle bir şey yapmadım, sonuçlanabilir.  :o

#6 - 11.06.2024 02:46
İnsanlara küfür ederek kendisiyle brawl atmaya zorluyor sonra ss alıp ceza aldırtmaya çalışıyor acilen doktora görünmesi gerekli

#7 - 11.06.2024 12:15
İnsanlara küfür ederek kendisiyle brawl atmaya zorluyor sonra ss alıp ceza aldırtmaya çalışıyor acilen doktora görünmesi gerekli

Kişinin forum toksikliğinden de işlem görmesini istiyorum, lütfen hızlıca sonuçlanabilir mi? Böyle kişiler cidden sunucunun huzurunu bozuyor. @Boreki

#8 - 11.06.2024 20:08
Samuel Gregor ve Leo Escalade karakterleri cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 11.06.2024 20:09 Sylas »