Konu: Sam_Huffman + Peter Bennet [DM+MİX+EMOTESİZ ATEŞ+NOOB-DM]  (Okunma sayısı 291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.05.2024 12:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sam_Huffman @Elite Peter_Bennet @yuca back in business

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.05.2024 / 00.46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM+MİX+EMOTESİZ ATEŞ+NOOB-DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, afk bıraktığım bir alandan oyuna geri dönüş yaptım ve rol yapmak için bir bölgeye gidiyordum. O sırada bu arkadaşlar beni gördü ve takip etmeye başladı. Öncesinde pit atıp sıkmaya başladılar ve hemen ardından video kaydını açtım. Beni takip ederek ateş etmeye başladılar.
Kişileri tanımıyorum, fakat porifllerinden MC birliğine ait birer üye olarak gördüm (PETER R19) ve bana ateş açmaya başladılar. Ateş ettikleri esnada hiç bir şekilde emote kullanmadılar. Video kaydında da mevcut. Beni düşürdükten sonra maske id 34319 olan kişi ben yerdeyken yine emote atmadan tekmeler atarak gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Yukarıda attığım ss afk bıraktığım yer, saate bakarsanız görürsünüz. Oyuna döndüm ve bir sokak aşşağıda beni görüp ateş açmaya başladılar. Buda beni ESP şüphesie çekiyor ama bir kanıtım olmadığı için sadece bu kanıtı afkdan çıkıp şehrin ucra bir konumundan çıktığım anda ateş edilmeye başlamasına bağlıyorum.

https://streamable.com/5gvphv
Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin beni nereden tanıdığını, neden sıktığını bilmek kanıtlarıyla birlikte görmek istiyorum.

#1 - 26.05.2024 00:51
Hiç bir ihlal bulunmuyor kanıtlarda, videoda kendimi göremedim onuda geçtim. Editsiz bir şekilde videoyu paylaşman gerekiyor. İyi forumlar.

Savunma yapacak bir ihlal göremedim arkadaş kafasına göre her şey yazmış yukarıya, yetkili kişi savunma istediği konu başlıkları altında gerekli savunmayı yaparım.

#2 - 27.05.2024 09:46
videoda hasarlarda deagle ile sen değilde kardeşin filan mı sıktı? komiksin.
Savunmam bu kadarsa diğer arkadaşında savunma yaparak sonucunu bekleyebiliriz.

#3 - 02.06.2024 03:37
@Elite 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#4 - 03.06.2024 22:38
sanırım iki tarafdanda bir savunma yok, sonuçlanabilir mi?

#5 - 06.06.2024 14:42
@ba2handro sonuçlanabilir mi?

#6 - 07.06.2024 04:57
Sam Huffman ve Peter Bennet karakterleri cezalandırılacak.