Konu: Jeffrey Cooper  (Okunma sayısı 93 defa)

#0 - 04.06.2024 20:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeffrey Cooper - @kavgaci

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Axel Felix - @RVN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.06.2024 - 20:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1. Sürekli Roleplay: Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.
2. Refuse RP:  Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır.
3. Metagaming: Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jeffrey Cooper polisin emrine karşı gelerek polise direnme suçu işler ve devamında ekip arabası onu sıkıştırıp Beanbag ile motosikletinin üzerinden düşürüyor. Jeffrey Cooper role orada uymuyor, yetmezmiş gibi OOC bölüyor. Uyarılara rağmen OOC konuşmaya devam edip rol bölgesinden Refuse RP yaparak kaçıyor.

Metagaming içinse şunu söyleyebilirim ki, SS'lerdede gözüktüğü gibi. Rol bitiminden sonra benimle herhangi bir tanışmışlığı olmamasına rağmen PM üzerinden IC numaramı istiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi rolsel olarakta yakalanmıştı ve 1.26 suçundan arttırımlı şekilde 300 dakika yatıcaktı. IC hapiste yatmasını istiyorum.

#1 - 04.06.2024 20:34
Videoda yumruk ile vurmaya çalışmamın amacı /tackle komutunun açık olduğunu sanıyordum. Ki zaten bir hit attığında işlememesinden anladım ve Beanbag'e sarıldım.

#2 - 05.06.2024 19:03
Aktif rol içerisin de gördüğünüz üzere Id 163 Arkadaş geliyor önüme kırıyor bu 2-3 kere daha oldu polise diyorum ki aktif roldeyiz role devam edelim ama arkadaş anlamıyor ben de bu şekil de kaçma kararı aldım ceza almam mantıklı değil ic rol de bulsun beni kessin cezamı.

#3 - 06.06.2024 20:54
Cezalandırılacak.