Konu: VCPD DM - Dupree Glockie ve diğerleri.  (Okunma sayısı 485 defa)

#0 - 09.05.2024 18:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dupree Glockie - @enesavage Aubrey Banks - @veensey Gunnar Nitzsch - @Mamma li Turchi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alica Young - @Dizzy_06

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıt da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle

Alıntı
13) KOLLUK KUVVETLERİ VE İLLEGAL İLETİŞİM
Kolluk kuvvetlerine karşı sebepsiz yere agresif tutum sergilenmesi yasaktır. Kolluk kuvvetleri sebepsiz yere illegallere karşı agresif tutum sergilediği taktirde şikayet oluşturabilirsiniz.
Kolluk kuvvetlerini kovalamaca sırasında takip etmek, kovaladığı kişiye destek olmak amacıyla pit atmak vb. tüm sabotaj hareketleri yasaktır.
Kolluk kuvvetlerini asılsız ihbarla bir noktaya çağırıp saldırı girişimi sergilemek yasaktır.
Kolluk kuvvetlerine karşı sebepsiz yere saldırı yapmak, DM arayışında olmak kesinlikle yasaktır.
Kolluk kuvvetleri görev başındayken hiçbir şekilde kaçırılamaz, gasp edilemez.
Kolluk kuvvetleri mesai dışındayken kaçırılabilir. Kaçırılma işlemi için oldukça yeterli sebepleriniz olmalıdır. Sebepsiz yere bir kolluk kuvveti üyesi kaçırılamaz.
Kolluk kuvvetlerini kaçırma girişimi için aranızda mesai dışında bir problem olması gerekmektedir. Görev başında yaptığı işlemlerden ötürü kolluk kuvvetlerine karşı mesai dışında kaçırma işlemi veya saldırma işlemi gerçekleştirilemez.
Kolluk kuvvetleri sadece bölge ihlali durumunda veya mesai dışında CK edilebilir. Mesai dışında CK etmeniz için oldukça geçerli nedenleriniz olmalıdır. FM yetkilileri izin verdiği doğrultuda kaçırma ve infaz gerçekleşebilir. Bu süreç baştan sonra ekran görüntüleriyle kanıtlanabilir nitelikte olmak zorundadır. Kanıtlarda eksiklik olduğu taktirde FM üyeleri rolü iptal edebilirler. Yapılan rol sonucu IC olarak açık verdiğiniz taktirde Müebbet Hapis vb. büyük baskılara maruz kalabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Los Flores bölgesindeydik, o sırada kişiler bir anda ateş açmaya başladılar. Kişileri tanımıyoruz, neden ateş açtıklarına dair en ufak bir fikrim yok. Tamamen DM amaçlı olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Neden ateş açtıklarını  kanıtıyla beraber açıklamalarını istiyoruz.

« Son Düzenleme: 16.05.2024 19:22 Rivera »

#1 - 10.05.2024 22:08
Kişiler konuyu incelemelerine rağmen ve 24 saat geçmesine rağmen savunma yapmıyorlar, sonuçlanmasını istiyoruz.

#2 - 10.05.2024 22:26
Müsait bir zamanımızda savunmalarımız gelecek.

#3 - 11.05.2024 17:36
Tek bir ağızdan hepimizin savunmasını yapacağım;
 Savaş halindeyiz, çatışmadan sonra bölgeden uzaklaşıyoruz ve bir süre sonra ikinci aracımızı takipliyorsunuz. Biz de ikinci aracı kurtarmak ve araçtaki arkadaşımız silah kaybı yaşamaması için ateş ediyoruz. Olay bundan ibaret.

#4 - 11.05.2024 17:53
Chatlog'un temizlenmemiş hali, ateş açarken herhangi bir emote vermiyorsunuz. Ayrıca madem arkadaşınız, nasıl iletişim kurdunuz? Arkadaşınızı polisin takip ettiğini nasıl anladınız ve peşimize düştünüz? Mixing yaptığınızı da düşünüyorum, savunma bana pek mantıklı gelmedi. Mixing ve emotesiz ateş açmanız ile alakalı da bir savunma bekliyoruz.

#5 - 11.05.2024 17:58
Chatlog'un temizlenmemiş hali, ateş açarken herhangi bir emote vermiyorsunuz. Ayrıca madem arkadaşınız, nasıl iletişim kurdunuz? Arkadaşınızı polisin takip ettiğini nasıl anladınız ve peşimize düştünüz? Mixing yaptığınızı da düşünüyorum, savunma bana pek mantıklı gelmedi. Mixing ve emotesiz ateş açmanız ile alakalı da bir savunma bekliyoruz.

Las colinasdaki evimiz toplanma noktamız, çatışmadan sonra dağılıyoruz ve farklı yollardan toplanma noktamıza gidiyoruz. Birinci araç sanchezden önce gidiyor ve orada beklemeye başlıyor. Polis sireniyle birlikte polis aracı sanchezli arkadaşımızla birlikte yakınımızdan geçiyor. Biz de olaya dahil oluyoruz. Tüm olay bu.
« Son Düzenleme: 11.05.2024 18:03 enesavage »

#6 - 15.05.2024 01:41
sonuçlansın.

#7 - 25.05.2024 14:49

#8 - 04.06.2024 16:25
Savunma yeterli.