Konu: Mari Shooter - Emrick Wizard @Metagaming  (Okunma sayısı 174 defa)

#0 - 07.06.2024 19:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mari Shooter @Koren - Emrick Wizard @Berlin034

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss ve videolarda görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming kuralını ihlal eden genel örnekler:
- Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek
- IC kanallar üzerinden OOC konuşmak (normal konuşma, /aw, /w, vb.)
- Aynı araçta gezerken seslide konuşmak ve roldeki kararlara ses üzerinden karar vermek
- Önceki karakterinizin ölümünü bilmek/birinden öğrenmek ve bunun için intikam almak
- Vurulduktan sonra Discord'dan arkadaşınıza veya birliğinize @everyone atıp vurulduğunuz haber etmek
- Polislerin yerini arkadaşlarınıza OOC kanallardan belirtmek
- Maskeli kişinin IDsine bakıp oyuncu listesinden ismini bulmak ve tanıyor gibi davranmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar saçma bir role giriyor detaylar zaten videoda yatıyor. Emrick Wizard, pmden vuruyom yazıp; ic chat üzerinden cevap alıyor ve ona göre hareket ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Benim attığım videoyla, chat akışına dikkatle bakarsanız anlaşılıyor. Onların gözünden ss;
Spoiler: GösterGizle

Benim gözümden video;

Arkadaşın chatlerine bakılırsa, sürekli pmden meta yaptıkları görünüyor.

Ek açıklamalar(varsa): Hiçbiriyle role girme taraftarı değilim, oldukça toxic arkadaşlar. Sayın fm ekibi, ister ceza versin ister uyarı versin bu pek umrumda değil ama kendi yaptıkları rolleri on numaraymış gibi sürekli şikayetlerde irite edici kelimelerinden sıkıldım.

Videoda, başta olan Davied Connor karakteriyle de gram rolüm yok, atacağım ssde onu da kendi safına çekip saçma bir brawl rolüne girdiğini görebilirsiniz. Arkadaşın kendi ekranından bir ss ve en üste baktığımızda; "Abi, bizdensin" diyor.
Spoiler: GösterGizle

Şahsım adına 1 ileti bile atmayacağım, savunmaları varsa yapsınlar. Drama yapmaya ve diyaloğa girmeye gerek yok.

#1 - 07.06.2024 19:46
İyi forumlar dilerim, herhangi bir rolde asla PM üzerinden bilgi verip, MİXİNG yapmadım. IC olan bir şeyi OOC ile karıştırmadım. Zaten Emrick karakteri ile rol yaptığımızda seni gördüğümüz yerde dövecektik. O yüzden SMS üzerinden "Vur." yazdım, o PM atmasa da yazacaktım. PM atmış, kuşkulanmışsın tabii. Sıkıntı yok.

Davied karakteri ile IC olarak tanışıyoruz, bunu kendisi de doğrulayacaktır. Marques karakteriyle sanırım bir kaç rolü var, "Buna silah sıktı." gibi bir şeyler diyor. Bir fikrim yok, orası Marques ile Davied'in arasında geçen bir şey.

İyi forumlar dilerim, herhangi bir hatamız varsa karşı taraftan özür dilerim. Bana nedense şikayet açmak için açılmış gibi geldi, canı sağ olsun. İyi forumlar dilerim!

#2 - 07.06.2024 20:09
pmden vuruyom diye gelen bir mesaja, ic olarak hemen kafa sallar diye emote atman da denk gelmiş olmalı sanırım. yönetimi kandırmaya çalışmasan mı kuzen? açmak için açılmış bir şikayet değil, sizin aranızdaki organize oluş; rolün gidişatını etkiliyor ya hani. davied karakterini saymıyorum bile tamamen troll arkadaş, herhangi bir rolüm olmadı.