Konu: Tristan_Dwainstar + Kieron_Lewis (DM-MİX)  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.05.2024 21:35
Durum hakkında yorum yapmayıp, savunma kısmını sadece birlik sahibi [R20] @Eswiper 'a bırakacaktım fakat ne de olsa ilgili şikayet ve olay dahilinde bende varım. Öncelikle kendi birliğim, Creenshaw birliği ile rekabet durumunda gerekli olaylar, roller zaten biliniyor. Görseller ile de yukarıda kanıtı sunulmuş durumda bu rollerin. Aynı birlik içerisindesin, bir atışmadayız. Yaptığımız roller ile beraber 7/24 birlik bölgesinde, Creenshaw üyeleri (birlik arkadaşların) ile berabersin, öncesinde bölgenizde dahil olduğum rollerde de devamlı olarak aralarındaydın. Sen nedense şu an kendini birlik arkadaşlarından ayrı tutuyorsun anlamsız şekilde, zaten roller yapılmış, birlik rekabeti arasında kimin neyden olduğu IC olarak biliniyor.

Şimdi bundan dolayı, "beni tanımıyorsunuz, nasıl sıkıyorsunuz" "gerekli ss'leri çıkarın, gösterin, rekabetim yok" tarzı söylemlere giriyorsun ve bizi MİX ile suçluyorsun. Birlik açıldığından bu zamana kadar 1 tane birlik ile beraber rekabetimiz yok, DM yanlısı insanlar değiliz, kendi ortamımızda rol çeviriyoruz. Açılmaması gereken bir şikayet olduğunu düşünüyorum, sadece yaralanma sonrasında buna "Lose" gözü ile değil, "Role" gözü ile bakalım, daha da keyif alırız iki birlik olarak da. İyi forumlar.

Bir yorum yazmayacaktım fakat şuna açıklık getireyim. Ben rol dahilinde ilerlerken faction'a girmedim. Sistemsel olarak birlikte yoktum, aralarında mahalleden biriymiş gibi rol yaptım.
Şimdi sana en basit örneği sunacağım ve sende kafanda düşüneceksin. Bir olaya dahil olan kişilerle role devam edersin değil mi? Sorunun o fotoğrafta olanlarla sokağına saygısızlık yapanlarla olur. Sen onlara zarar verdiğinde arkadaşlarınla birlikte bunu yapsaydın. Ve birlik liderimiz bana ve benim gibi olan R1 üyelere gelip olaya dahil olmamızı, arkalarında olaya dahil olmamızı söylerdi. Sen olayı R1 olan benimle başlattın, olayda ben yokken benimle rol başlatman demek DM atman demektir. Mantığı anladığını düşünüyorum. Sorun burada başlıyor. Olayı yapanlara karşı her hangi bir rolünüz yok sadece Social tarafından yapılan karşılıklı birebir atışma mevcut. Siz ben sokakta değilken bana meslek yaptığım bölgeden çıkarken saldırıyorsunuz. Siz daha R20 ile o fotoğraftaki kişiler ile role girmeden direkt misillemeyi silahla R1 konumunda olan bir üyeye yapıyorsunuz. Daha fazla yazmayacağım yoruldum cidden, her yazdığınızda farklı şeyleri anlatıyorsunuz, bizde farklı şeyleri size açıklıyoruz yeteri kadar açıklamış oldum sanırım. İyi günler.

Ek olarak kanıtsız bir şekilde yazılı savunmalar ön görülüyor mu acaba? bunuda yetkililere sormak istedim.
« Son Düzenleme: 24.05.2024 21:37 LLC »

#11 - 25.05.2024 03:02
Öncelikle benim ile emir kipi kullanarak konuşma arkadaşım. Yeterince kısa ve öz şekilde anlatıyorum, kendimi ve durumu açıklıyorum fakat anlamamak konusunda ısrarcı duruyorsun. Kendini hala "Sadece oradan birisiydim, orada rol yapıyordum" olarak soyutlamanın inan bir mantığı yok.

Olay o fotoğrafla alakalı, başlangıcı vesaire, bunda seninle hemfikiriz. Fotoğrafta olan şahıslar ile de IC bir bağın olduğunu rollerde görüyoruz, birlik üyelerimiz de bu duruma dahil. Eğer ki bu fotoğraftaki gözüken karakter ile bir bağın net olarak ortaya çıkar ise, sende rolsel olarak bu oluşuma dahil olursun. Bu nedenle bizi MİX veya DM ile suçlaman aykırı bir durum. Gün içerisinde bu şikayetten sonra hood bölgemize tarafınıza ateş açıldı fakat benim birlik arkadaşlarım "Ben R4'üm, beni tanıyamazsınız, bağım yoktu" gibi şikayetlerde bulunmuyorlar.

Burada rol yapıyoruz, bunu senin de az önce yaptığın gibi OOC kin'e dönüştürmenin olur bir yanı yok. Konuşma tavırların veya cümlelerin ile bunu belli ediyorsun. Gerekli açıklamalar ve savunma tarafımızca w/ @Eswiper sağlanmıştır. Şahsın üzerine OOC bir diyalog bundan sonrasında tarafımca/birlik arkadaşlarımda buna dahildir, kurulmayacaktır. Savunma ve şikayet net şekilde ortadadır. Gereği admin ekibine kalmıştır, sonuç alabilir.

#12 - 25.05.2024 11:50
Öncelikle benim ile emir kipi kullanarak konuşma arkadaşım. Yeterince kısa ve öz şekilde anlatıyorum, kendimi ve durumu açıklıyorum fakat anlamamak konusunda ısrarcı duruyorsun. Kendini hala "Sadece oradan birisiydim, orada rol yapıyordum" olarak soyutlamanın inan bir mantığı yok.

Olay o fotoğrafla alakalı, başlangıcı vesaire, bunda seninle hemfikiriz. Fotoğrafta olan şahıslar ile de IC bir bağın olduğunu rollerde görüyoruz, birlik üyelerimiz de bu duruma dahil. Eğer ki bu fotoğraftaki gözüken karakter ile bir bağın net olarak ortaya çıkar ise, sende rolsel olarak bu oluşuma dahil olursun. Bu nedenle bizi MİX veya DM ile suçlaman aykırı bir durum. Gün içerisinde bu şikayetten sonra hood bölgemize tarafınıza ateş açıldı fakat benim birlik arkadaşlarım "Ben R4'üm, beni tanıyamazsınız, bağım yoktu" gibi şikayetlerde bulunmuyorlar.

Burada rol yapıyoruz, bunu senin de az önce yaptığın gibi OOC kin'e dönüştürmenin olur bir yanı yok. Konuşma tavırların veya cümlelerin ile bunu belli ediyorsun. Gerekli açıklamalar ve savunma tarafımızca w/ @Eswiper sağlanmıştır. Şahsın üzerine OOC bir diyalog bundan sonrasında tarafımca/birlik arkadaşlarımda buna dahildir, kurulmayacaktır. Savunma ve şikayet net şekilde ortadadır. Gereği admin ekibine kalmıştır, sonuç alabilir.

"hood bölgemize tarafınıza ateş açıldı" kelimesini kullanıyorsun, senin birlik üyelerini hood dışında mı yakalayıp vurdular? elbette hayır. Ben birlik mesleği kasarken gelip beni vurmanızdan bahsediyorum, mesleğimi bitirip motorumla giderken gelip sıkmanız demek DM kapsamına girmesi demektir. Benide forumdan görerek mix dahilinde vuruyorsunuz. OOC kin demişsin fakat sizin ihlalleriniz ortada. Bir oyuncu ihlal yaptığında şikayet açarsın. Bu oyuncu şikayetleri boşuna yok. O yüzden sana veya ekibine karşı bir ooc kinim yok çünkü sizi tanımıyorum bile. Rolsel olarak bile bu olayların hala devam etmesiyle birlikte hala sizi tanımıyorum. Tek bildiğim o sokakta  yaşayan insanların olduğu. Yöneticiler gerekli cevabı vericektir. İyi günler.

#13 - 25.05.2024 12:07

"hood bölgemize tarafınıza ateş açıldı" kelimesini kullanıyorsun, senin birlik üyelerini hood dışında mı yakalayıp vurdular? elbette hayır. Ben birlik mesleği kasarken gelip beni vurmanızdan bahsediyorum, mesleğimi bitirip motorumla giderken gelip sıkmanız demek DM kapsamına girmesi demektir. Benide forumdan görerek mix dahilinde vuruyorsunuz. OOC kin demişsin fakat sizin ihlalleriniz ortada. Bir oyuncu ihlal yaptığında şikayet açarsın. Bu oyuncu şikayetleri boşuna yok. O yüzden sana veya ekibine karşı bir ooc kinim yok çünkü sizi tanımıyorum bile. Rolsel olarak bile bu olayların hala devam etmesiyle birlikte hala sizi tanımıyorum. Tek bildiğim o sokakta  yaşayan insanların olduğu. Yöneticiler gerekli cevabı vericektir. İyi günler.
Sana laf anlatılmaz kanka ya, diğer savaşta olduğunuz birliğe de aynı şeyin lacivertinden şikayet açmışsınız. Sizinle birebir "Kanka Crenshaw'dan mısın ya? Tamam ateş açıyoruz o zaman sana" rolüne girmemiz lazım galiba. Kendinize niye bu kadar "FBI ajanı, sır dolu adammış, kimse onun ne yaptığını bilmez kimlerden olduğu bilinmez" gibi rolü takındırıyorsunuz. Mahalledesin ve oradan olduğunu biliyoruz ateş açıyoruz bu kadar basit. Kanıtları da belli ortada. Halen daha DM-DM-DM diye sayıklıyorsun anlamadım ne yapmaya çalışıyorsun?

#14 - 27.05.2024 00:16
gereksiz toxic iletilerden ziyade karşılıklı anlaştık, arkadaş müsait olmadığı için yazıyorum geri çekildi.

#15 - 27.05.2024 09:44
Şikayet arşiv, geri çekildi.