Senin swap yapıp kendin düzeltmen onun yine rel olduğunu değiştirmiyor ki ben dediğim gibi mining ile almadım ve aldığım yeri gösterdim. Lafı çarpıtıyorsun. Senin iftiran bana mining yapmış olarak suçlaman, böyle bir şey olmadığını şimdi sana gösterdim. Dediklerin tutarsız, şikayette kendinin yaptığını yazıyorsun fakat şimdi alıp da düzelttiğini söylüyorsun. İstersen sunucunun ilk günü yüklet fakat bu marketten soyadı kilitleme eşyası gibi bir şey değil. Skin sana ait olsa saygı duyardım fakat swap yaptığın şeyi sahiplenmeye çalışıyorsun. Tekrar söylüyorum ki swap yapıp düzeltmen beni ilgilendirmiyor çünkü mining ile aldığım bir şey değil. Sen sadece alıp editlemişsin. Sana ait bile değil, hadi diyelim ki mining ile aldım o zaman tamam ama ortada böyle bir durum yok.
Kurallarda "onaylı skin yapımcısına yaptırmak zorundasınız" veya "sadece sunucunun skin yapımcılarına yaptırabilirsiniz" gibi bir ibare yok. Kendi kendinize icat çıkarmayın, senin söylediğine en yakın kural sadece bir "tavsiyeden" ibaret. Kendim editleyebildikten sonra niye başkasına yaptırayım ki? BKNZ:
"Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir."
Benim de herhangi bir çalıntı gibi bir durumum olmadığına göre bunun için de bir sorunum yok. Sanırım arkadaşın bahsettiği bug kafadaki köşeli, keskin taban olma sorunu (sharp faces) yetkili dilerse blenderdan onu nasıl düzelttiğimi de gösterebilirim. Mining olmadığına dair.