Herkese iyi günler diliyorum, Lorenzo Cardelli (
@Snorfy ) ile aynı birlikte olduğumdan ve Felipe Dieguez (
@Mornie ) ile daha önce bende bir sorun yaşadığımdan dolayı kendi fikrimi belirtmemin bir sorun olmayacağını düşündüm.
@Mornie 'nin amacının
bizimle uğraşmak, yaptığımız rolleri baltalamak olduğunu, daha önce bana karşı açtığı şikayete
(https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=159543.0) birlik üyelerimizle birlikte yaptığımız savunmalardan ve onun
geri dönüşlerinden anlayabilirsiniz.
Felipe karakterinin canı sıkılmış olacak ki, daha önce benim karakterim tarafından
aynı sokakta vurulmasına ve bana da deathmatching adı altında şikayet açmasına rağmen, tekrar aynı sokağa gelip
bizlerle uğraşma isteğini sürdürdüğünü gözlemliyoruz. Zaten daha önce düşman olmamıza rağmen, birlik üyelerimiz bunun farkında olsalar bile, Felipe karakterini yine alttan alıyor ve onunla düzgünce konuşuyor.
Bu sırada Felipe daha önce kavga ettiği karakter olan, Ethan'dan bahsediyor. Lorenzo karakteri ise,
"Emir mi veriyorsun bana?" cümlesini kuruyor. Buna karşı cevap olarak Felipe;
"Siktirtme emrini, git söyle dediysem söyle." gibi bir cümle ile, tavrını açıkca belli ediyor zaten.
Daha öncesinde ise, bana karşı açtığı şikayette savunma olarak sunduğumuz kanıtlarda,
birden fazla kuralı ihlal ettiği net bir şekilde görülebiliyor. Daha önce bana açtığı şikayet konusunda yaptığım savunmada da belirttiğim gibi, belli ki
@Mornie bizlere OOC kin güdüyor ve her vurulduğunda şikayet açıp, açtığı şikayetten sonra
kendisini vuran ve kendisiyle düşman olan karakterlerin bulunduğunu bildiği sokağa geri gelip, aynı rol çizgisinden hiç şaşmayarak rollerimizi baltalamaya kalkıyor.
Her şeyden ayrı olarak, şikayete
"kanıt" adı altında sunduğu ekran görüntülerini dikkatle incelerseniz. Felipe'nin yaralı rolüne bile girmeye zahmet etmeyerek, bir kuralı daha
ihlal ettiğini görebilirsiniz.
Ben bu profildeki bir oyuncunun, Vice gibi bir platformda daha fazla bulunmaması kanaatindeyim, yine de son karar yöneticilere kalmış. Herkese tekrardan iyi günler, iyi roller diliyorum.