Konu: [25.05.2024]Fritz_Dreher[Non-rp, Non-rp driving]  (Okunma sayısı 49 defa)

#0 - 25.05.2024 16:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fritz_Dreher @aka grand mafia 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.05.2024 |16:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 25.05.2024 tarihinde saat 16:15'te motorla gezerken ilgili kanıtta görüldüğü üzere Fritz Dreher adlı oyuncu motoruma çarpıp olay yerinden direk ayrılmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Detaylı açıklamaya ek olarak sunduğum kanıtta gözüktüğü üzere bu eylemin bilerek yapıldığını düşünmekteyim. Ardından sohbete yazılan 'pardonsal' kelimesi ise pek açıklama veremediğim bir şey. Aracıma çarptıktan sonra video'da görüldüğü gibi kaza rolüne giriyorum ancak karşı taraftan ona da herhangi bir yanıt gelmiyor bundan dolayı şikayetçi oldum. Sunucuda non-rp araç sürüşü çok kez başıma geliyor oyuncuların daha dikkatli ve düzgün bir şekilde araç sürmesi için bu şikayeti açtım. Bunu yapanın oyunda dört bin saati olması ve altmış dört seviye olmasına anlam veremiyorum.

#1 - 02.06.2024 04:12
İlgili karakter ceza alacak.